20-10-2022

Werkend leren bij Hagenaar Reclame

Als erkend leerbedrijf bieden wij ook op dit moment plaats aan mbo-leerlingen die een opleiding via de Beroepsbegeleidende leerweg volgen. Door werken en leren te combineren, zetten Vanni en Nick bij ons hun eerste stappen op weg naar een succesvolle toekomst in signing!

werkend leren

Vanni is zeventien jaar oud. Hij volgt bij Curio de niveau vier opleiding tot signspecialist. Hij richt zich op technisch ontwerpen. Nick is achttien jaar oud, komt uit Papendrecht en volgt de opleiding tot signmedewerker op niveau twee. Vanni: “In mijn vrije tijd knutsel ik graag, ga ik fietsen en luister ik naar muziek.” “Ik luister ook graag naar muziek”, vult Nick aan. “Daarnaast voetbal ik en vind ik gamen leuk!”


'Leuk, leerzaam en afwisselend'

Bij Hagenaar Reclame houden de jongens zich met allerlei voorkomende werkzaamheden op de productieafdeling bezig. Nick: “Printen, zagen… Maar ook lichtreclame testen en nog veel meer!” Het werken en leren bevalt de jongens prima. Nick: “Ik heb het enorm naar mijn zin hier!” “Vanni: “Het is leuk, leerzaam en afwisselend. En er is nog veel te leren!”


'Tof samenwerken'

Ook over de samenwerking met hun collega’s zijn Vanni en Nick goed te spreken: “We hebben aardige collega’s en het is een gezellige werkomgeving. Het samenwerken gaat tof: we kunnen goed met elkaar overleggen en de sfeer is super.”


'Ondernemer, manager of zzp'er'

Wat betreft hun toekomst in signing, zijn de plannen van Vanni en Nick vastomlijnd: “Ik wil doorgroeien tot ondernemer of naar een managementfunctie”, zegt Vanni. En ook Nick weet wat hij wil: “Mijn ambities zijn mijn opleiding afmaken en dan als zzp’er verdergaan!”Ben jij op zoek naar een erkend leerbedrijf in signing, waar je werken en leren op een goede manier kan combineren? Neem dan contact met ons op.

Meer weten over deze blog?