06-01-2022

'Vol vertrouwen door blijven gaan!'

En wéér een ‘raar’ jaar: Albert Stel kan ook in zijn terugblik op 2021 niet om de invloed van corona heen. Desondanks heeft de groei van Hagenaar Reclame doorgezet. Ook voor 2022 liggen er positieve ontwikkelingen in het verschiet! Albert blikt terug op het afgelopen jaar

Albert Stel

Als gevolg van de lockdown hebben we een stroeve start gemaakt in januari. Maar al snel is ons klantenbestand gaan groeien: vooral in de retail hebben we veel nieuwe opdrachtgevers mogen begroeten! Daardoor zijn we ook gaan opschalen, met maar liefst acht nieuwe collega’s die er in het afgelopen jaar zijn bijgekomen!

Vooruit blijven kijken

Ook in andere opzichten hebben we in 2021 vooral vóóruit gekeken. We zijn verdergegaan met investeren: dat heeft geresulteerd in het openen van een nieuwe, strategische locatie in de buurt van de Duitse grens. Daarnaast hebben we twee nieuwe printers aangeschaft, waardoor we de mogelijkheden van onze dienstverlening hebben uitgebreid. Van het procedurele front kan ik melden dat we in december onze VCA** en ISO 9001:2015 certificeringen weer hebben behaald.


Continuïteit

Wat continuïteit betreft, zijn we met in totaal vijf rebranding trajecten gestart. Projecten waarbij we meewerken aan het vernieuwen en aanpassen van winkelpanden, logo’s en andere uitingen van een aantal grote partijen. Deze opdrachten hebben allemaal een looptijd van twee jaar.

Ambitieus

We gaan met dezelfde ambitieuze instelling het nieuwe jaar in. De groei zet door: in januari en in maart verwelkomen we in totaal vier nieuwe medewerkers. Ook op het gebied van investeringen pakken we door, met weer een nieuwe machine. Met een printer van vijf bij twee meter zijn we straks in staat om grotere formaten platen rechtstreeks te bedrukken. Onze capaciteit wordt daarmee vergroot én levertijden versneld. Onze buitendienst ziet twee nieuwe bussen tegemoet én we presenteren onze vernieuwde website! Houd onze nieuwspagina in de gaten voor alle nieuwtjes. 


Zoals je ziet draait Hagenaar Reclame op volle toeren. Daarom gaan we vol vertrouwen 2022 in en staan we als vanouds klaar jullie zichtbaar te maken en te houden!

Meer weten over deze blog?