10-06-2022

Samenwerking met MM

Wanneer je het hebt over goede relaties, zijn we ‘verplicht’ Martijn Muller van MM aan het woord te laten. De eigenaar-oprichter van het marketingbureau wat nu nog in Hardinxveld-Giessendam is gevestigd, vertelt in dit interview over onze samenwerking.

lab van MM

“We werken alweer zo’n tien jaar samen”, steekt Martijn van wal. “Die samenwerking komt op verschillende niveaus tot uiting: onze grafische ontwerpen en ideeën worden door Hagenaar Reclame uitgevoerd. Zij hebben veel technische kennis en kunde in huis, waardoor ontwerpen voor autobelettering of gevelreclame altijd goed worden geproduceerd en aangebracht.”


Verder dan expertise

Martijn: “In het geval van Hagenaar Reclame gaat het verder dan hun expertise op technisch vlak. Daarnaast denken ze mee, schakelen ze snel en ontzorgen ze ons totaal! Als opdrachtgever kunnen we echt van ze op aan. Ze leveren kwaliteitswerk en mocht er eens een kink in de kabel komen, dan zorgen ze ook dat het wordt opgelost. Zonder dat wij daar omkijken naar hebben.”

Xentraal

MM gaat verhuizen. In juli verruilen de creatievelingen het vertrouwde pand aan de Hakgriend in Hardinxveld-Giessendam voor een loft van het spiksplinternieuwe Xentraal, op bedrijventerrein Stationspark in Sliedrecht. “Project Xentraal bestaat uit kantoorlofts”, vertelt Martijn. “De vereniging van eigenaren heeft ons gevraagd de signing voor alle ‘bewoners’ te ontwerpen.”

Projectmatig

“Op onze beurt hebben wij – natuurlijk – Hagenaar Reclame benaderd. Op basis van onze ontwerpen maken zij werktekeningen. Wanneer bepaalde ideeën technisch lastig uitvoerbaar zijn, geven ze dat niet alleen aan, maar bieden ze ook oplossingen! In het geval van Xentraal gaat het om een projectmatige benadering: het betreft meerdere bedrijven, signing op verschillende niveaus en zowel algemene als bedrijfsgerichte uitingen.”

Signing

Martijn: “Hagenaar Reclame pakt zo’n project doortastend aan, zodat wij als bureau geen omkijken naar de uitvoering hebben. Het gevolg is dat de signing voor alle bedrijven tiptop verzorgd is, maar ook de parkeerbordjes, de informatiezuil en de huisnummerbordjes prima voor elkaar zijn.”

Martijn, tot besluit: “We zij als klant erg tevreden over onze samenwerking: wanneer we de kans krijgen, benaderen we Hagenaar Reclame als leverancier!”

Xentraal signing

Meer weten over deze blog?