15-01-2019

Opvallen met gevelreclame? Lees hier handige tips!

Gevelreclame is een relatief goedkope manier om de zichtbaarheid en vindbaarheid van uw pand te vergroten. Een gevelbord of gevelverlichting mag dan ook niet ontbreken. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw gevelreclame eruit springt in het straatbeeld? Dat voorbijgangers worden getriggerd om uw bedrijf te bezoeken? In deze blog bespreken we hoe u het maximale uit uw gevelreclame kunt halen.

Opvallen met gevelreclame? Hagenaar is de juiste partner

De voordelen van gevelreclame

Gevelreclame komt uw merk op meerdere manieren ten goede. Ten eerste bent u goed zichtbaar voor voorbijgangers, zij worden getriggerd om uw pand te bezoeken. Daarnaast bent u goed vindbaar voor bestaande klanten. Maar dat is nog niet alles. Doordat uw bedrijfsnaam permanent aanwezig is in het straatbeeld, krijgt u meer naamsbekendheid in de regio. Daarnaast kan een gevelbord bijdragen aan het imago dat u wilt uitstralen. Met name als de gevelreclame aansluit bij uw visie en doelgroep. Meer voordelen van gevelreclame ontdekken? Lees het hier.


Opvallen met gevelreclame? Wij hebben 3 tips!

Dat u gevelreclame heeft, wil niet zeggen dat het pand automatisch opvalt. Met name als uw bedrijf in een drukke straat gevestigd is. Daarom is het belangrijk om onderscheidende gevelreclame te (laten) ontwerpen. Wij geven alvast 3 tips:

  • Gebruik gevelverlichting
    Het is belangrijk om de gevel goed uit te lichten. Dat kan bijvoorbeeld met LED gevelreclame, maar ook met behulp van extra lichtbronnen.
  • Kies de juiste gevel belettering
    De gevelreclame moet goed leesbaar zijn. Gebruik niet te veel tekst, kies de juiste kleuren en gebruik een geschikte tekstgrootte voor de reclame letters.
  • Ontwerp passende gevelreclame
    Alle communicatie moet passen bij uw merk, zo ook uw gevelreclame. Wie is de doelgroep, welke kleuren gebruikt u, wat spreekt de doelgroep aan? Denk hier goed over na.


Hagenaar Reclame haalt het beste uit uw gevel

Wij weten als geen ander hoe we uw gevel kunnen laten opvallen. Ons team verdiept zich continu in nieuwe mogelijkheden en trends op het gebied van gevelreclame. Aparte vormen, gekke maten, nieuwe productiemethoden, bijzondere materialen: niets is ons te gek. Meer informatie over onze mogelijkheden met gevelreclame? Lees het hier.

Meer weten over deze blog?