09-04-2020

Ondernemer binnen een onderneming

Jeffrey Flohr is op 1 april begonnen als nieuwe medewerker Sales bij Hagenaar - Display Media. Lees je mee met het enthousiaste verhaal van een ondernemende en sportieve netwerker? We stellen Jeffrey aan je voor.

Jeffrey Flohr

“Mijn focus zal liggen op het verzorgen van de binnen en buitenreclame voor de Automotive en Retailbranche. Display Media is onze digitale tak van Hagenaar Reclame. Dan moet je denken aan  digitale schermen voor binnen en buiten, digitale displays enzovoort. In deze markt zie ik nog heel veel mogelijkheden. Met narrowcasting kunnen wij onze klanten nog veel stappen vooruit helpen.”


Binnen- en buitenreclame

“Op het gebied van buitenreclame doen we veel  gevelreclames, zuilen, outdoor LED schermen en raamfolies. Als Hagenaar Reclame en Display Media bieden we met onze producten totaaloplossingen. Dat is echt van toegevoegde waarde! Alle diensten onder één dak, voor zowel binnen- als buitenreclame. Dat is het verschil tussen niet met bijvoorbeeld zes, maar met één leverancier te maken te hebben! Het reduceren van het aantal leveranciers levert een enorme tijd- en kostenbesparing op. Met de juiste vorm van buitenreclame zorgen wij voor meer traffic. Potentiele klanten moeten zich op hun gemak voelen. In alle aspecten kunnen wij hierin helpen.”


Reclame-productie

Jeffrey heeft een gedegen achtergrond in reclame-productie. “Zowel in Automotive als de buitenreclame heb ik brede ervaring. Dat is ook de reden waarom ik prima pas bij Hagenaar Reclame. Op basis van mijn relevante ervaring en mijn uitgebreide netwerk kan ik echt iets toevoegen aan de dienstverlening van Hagenaar. De mooie oplossingen zijn er al, het moet alleen gezien worden. Wat mij van de andere kant heel erg aanspreekt in de werkwijze van Hagenaar is de creatieve manier van handelen en de voortdurende behoefte tot innoveren. Daarin is Hagenaar écht onderscheidend in deze markt.”


Insanity

Jeffrey woont met zijn vrouw en twee jonge dochters in Rotterdam. “Naast het werk ben ik gek op sporten. Zes dagen in de week doe ik aan krachttraining en Insanity. Dat is een bijzonder explosieve trainingsvorm, waarin je in heel korte tijd veel kracht en conditie opbouwt.”Verder timmert hij aan de weg als DJ/Producer. “Jammer genoeg kom ik daar met twee jonge dochters en al dat sporten steeds minder aan toe. Maar, op Spotify  kun je mijn muziek vinden. (Jeff Flohr).”Benieuwd hoe Jeffrey je kan helpen met jouw zichtbaarheid? Neem gerust contact met hem op. Meer over de digitale tak van Hagenaar: www.display-media.nl

Meer weten over deze blog?