21-02-2019

Lichtreclame, de laatste trends!

Neonreclame, LED-reclameborden, TL-lichtbakken, OLED-advertenties... Lichtreclame is allang niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Maar simpele gevelverlichting uit de jaren '90 is niet meer vergelijkbaar met de geavanceerde lichtreclame anno 2019. Hoe verder de technologie zich ontwikkelt, hoe meer er mogelijk is! Doe alvast wat inspiratie op met de laatste trends op het gebied van lichtreclame.

Lichtreclame voor Stapper Vastgoed & Hypotheken

Nieuwe formaten voor lichtreclame

Lichtreclame is al tientallen jaren onderdeel van ons straatbeeld. Maar de laatste tijd zien we nieuwe formaten voorbijkomen. Van hele kleine lichtbronnen, tot gigantische lichtbakken. Bent u bijvoorbeeld al bekend met de Nuenense LED-gevel in Rotterdam? Met 1500 pixels is dit opvallende gebouw op dit moment het grootste LED-beeldscherm van Nederland. 


Technologie voor LED, neon en TL verbetert

De meeste lichtreclame wordt gemaakt met LED-, neon- of TL-verlichting. Naarmate de jaren verstrijken, worden deze lichttechnologieën steeds geavanceerder. Denk bijvoorbeeld aan meer kleuren, fijnere pixels, een lager energieverbruik en een groeiend aantal toepassingen. Wilt u weten welk type verlichting u het beste kunt gebruiken voor uw reclameborden? Wij adviseren u graag.


Lichtreclameborden worden steeds unieker

Nieuwe technologie betekent automatisch nieuwe mogelijkheden voor uw lichtreclame. U hoeft dus geen genoegen te nemen met eentonige, vierkante lichtbakken. In plaats daarvan kunt u experimenteren met kleuren, vormen en formaten. Hoe origineler uw lichtreclame, hoe groter de kans dat u opvalt. 

Hagenaar Reclame: lichtreclame volgens de laatste trends

Wilt u graag onderscheidende en moderne lichtreclame? Dan raden wij aan om in te spelen op de laatste trends! Deze blog licht alvast een tip van de sluier op, maar voor de meest actuele informatie kunt u het beste contact opnemen met onze lichtreclame experts. Wij geven u graag vrijblijvend advies over de nieuwste trends op het gebied van lichtreclame. Meer informatie over onze mogelijkheden met lichtreclame? Lees het hier.

Meer weten over deze blog?