Opvallen met lichtreclame?
Lees hier hoe je slim gebruikmaakt van de laatste trends!
Trends

Alle productie volledig in eigen huis
Van ontwerp tot montage
Projectmanagement
Blog
Opvallen met lichtreclame

Lichtreclame, de laatste trends

Neonreclame, LED-reclameborden, TL-lichtbakken, OLED-advertenties... Lichtreclame is allang niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Maar simpele gevelverlichting uit de jaren '90 is niet meer vergelijkbaar met de geavanceerde lichtreclame anno 2019. Hoe verder de technologie zich ontwikkelt, hoe meer er mogelijk is! Doe alvast wat inspiratie op met de laatste trends op het gebied van lichtreclame.

"Hoe verder de technologie zich ontwikkelt, hoe meer er mogelijk is."

Nieuwe formaten voor lichtreclame

Lichtreclame is al tientallen jaren onderdeel van ons straatbeeld. Maar de laatste tijd zien we nieuwe formaten voorbijkomen. Van hele kleine lichtbronnen, tot gigantische lichtbakken. Bent u bijvoorbeeld al bekend met de Nuenense LED-gevel in Rotterdam? Met 1500 pixels is dit opvallende gebouw op dit moment het grootste LED-beeldscherm van Nederland. Meer weten over LED-reclame? Lees het hier.

"Hoe origineler uw lichtreclame, hoe groter de kans dat u opvalt."

Technologie voor LED, neon en TL verbetert

De meeste lichtreclame wordt gemaakt met LED-, neon- of TL-verlichting. Naarmate de jaren verstrijken, worden deze lichttechnologieën steeds geavanceerder. Denk bijvoorbeeld aan meer kleuren, fijnere pixels, een lager energieverbruik en een groeiend aantal toepassingen. Wilt u weten welk type verlichting u het beste kunt gebruiken voor uw reclameborden? Wij adviseren u graag.

Lichtreclameborden worden steeds unieker
Nieuwe technologie betekent automatisch nieuwe mogelijkheden voor uw lichtreclame. U hoeft dus geen genoegen te nemen met eentonige, vierkante lichtbakken. In plaats daarvan kunt u experimenteren met kleuren, vormen en formaten. Hoe origineler uw lichtreclame, hoe groter de kans dat u opvalt. 

Hagenaar Reclame: lichtreclame volgens de laatste trends

Wilt u graag onderscheidende en moderne lichtreclame? Dan raden wij aan om in te spelen op de laatste trends! Deze blog licht alvast een tip van de sluier op, maar voor de meest actuele informatie kunt u het beste contact opnemen met onze lichtreclame experts. Wij geven u graag vrijblijvend advies over de nieuwste trends op het gebied van lichtreclame. Meer informatie over onze mogelijkheden met lichtreclame? Lees het hier.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak!

Advies of een prijsaanvraag voor lichtreclame?

Benieuwd naar onze aanpak voor uw lichtreclame? Bel of vul ons contactformulier in en wij informeren u over de Hagenaar Reclame oplossingen op maat en garanties!

0184 41 76 85
Prijsaanvraag

Volg ons op Pinterest

Wil je geinspireerd en op de hoogte blijven van de nieuwste signing trends? Volg ons dan op Pinterest

Volg ons