07-08-2023

Kies voor lichtreclame!

Het gebruik van lichtreclame is een krachtige marketingtool voor jouw bedrijf. Het vergroot de herkenbaarheid van jouw merk en zorgt ervoor dat het beter wordt onthouden.

Laat jouw bedrijfspand opvallen door passende lichtreclame!

Lichtreclame van Hagenaar Reclame

Lichtreclame heeft het voordeel dat het 24/7 zichtbaar is, waardoor jouw bedrijf ook 's avonds en 's nachts de aandacht trekt. Bij Hagenaar Reclame bieden we diverse lichtbronnen voor lichtreclame met de nieuwste technieken. Denk daarbij aan neon teksten, doosletterslichtbakkenLED’S en LED-lijnen;

Waarom kiezen voor lichtreclame?

Er zijn verschillende redenen waarom jouw bedrijf zou moeten kiezen voor lichtreclame als onderdeel van jouw marketingstrategie. De opvallende zichtbaarheid resulteert in een grotere naamsbekendheid en trekt meer potentiële klanten aan. Met de juiste uitstraling helpt het om een positieve indruk achter te laten en het imago van jouw merk te versterken. Bovendien biedt lichtreclame een uitstekende return on investment (ROI), omdat het lang meegaat en relatief weinig onderhoud vereist. Het is een kosteneffectieve manier om een breed en relevant publiek te bereiken.

Unieke uitstraling

Maar waarom zou je kiezen voor een standaard lichtbak, als je ook een op maat gemaakte lichtbak kan hebben? Bij Hagenaar Reclame hebben we ruime ervaring met het ontwerpen en produceren van diverse soorten lichtbakken op maat. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige lichtbak of een opvallende reclamezuil, wij hebben de kennis en expertise in huis om jouw ideeën om te zetten in een opvallende en effectieve lichtbak. Met onze op maat gemaakte lichtbakken creëer je niet alleen zichtbaarheid, maar ook een unieke uitstraling voor jouw bedrijf. De lichtbakken zijn opvallend en aantrekkelijk, waardoor jouw bedrijf de aandacht trekt van passanten en potentiële klanten.

Technische mogelijkheden van lichtreclame

Lichtreclame biedt een breed scala aan technische mogelijkheden om opvallende en effectieve reclame-uitingen te creëren. Dankzij de veelzijdigheid, energie-efficiëntie en duurzaamheid heeft LED-technologie de industrie getransformeerd. Bij Hagenaar Reclame bieden we diverse vormen van lichtreclame, zoals LED-displays, lichtbakken en lichtletters. Deze kunnen op maat worden aangepast aan jouw gewenste uitstraling, met opties zoals kleurverandering, dimbaarheid en programmeerbare animaties.

Slimme technologieën in lichtreclame

Bij Hagenaar Reclame gaan we nog een stap verder. We kunnen jouw digitale displays programmeren om diverse boodschappen en afbeeldingen weer te geven. Daarnaast integreren we sensoren en slimme technologieën om lichtreclame nog interessanter te maken. Denk aan bewegingssensoren die ervoor zorgen dat de reclame wordt geactiveerd wanneer iemand in de buurt komt, of gepersonaliseerde berichten die reageren op het weer of de tijd van de dag. Kortom, met lichtreclame zijn er talloze mogelijkheden om jouw reclame-uiting naar een hoger niveau te tillen.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met op maat gemaakte lichtreclame? Neem gerust contact op.

Meer weten over deze blog?