09-08-2019

Kantoorinterieur: Hoe creëert u de juiste sfeer?

Is uw kantoorinterieur representatief? Is het een plek waar u graag klanten ontvangt en waar uw medewerkers zich op hun gemak voelen? Zo niet, dan wordt het tijd om uw kantoorinterieur aan te passen. Bijvoorbeeld door folies aan te brengen, glas- en wanddecoraties op te hangen en geschikte textielprints uit te kiezen. Met een paar eenvoudige aanpassingen krijgt uw kantoor de gewenste uitstraling en sfeer!

kantoorinterieur

Creëer een passend kantoorinterieur

Bijna elk bedrijf heeft een eigen huisstijl, bestaande uit een logo, typografie, kleurstellingen et cetera. Voor de herkenbaarheid van uw bedrijf is het belangrijk dat deze huisstijl overal terugkomt. Zo ook in het interieur van uw kantoor! Laat uw huisstijl (subtiel) terugkomen in uw interieur, bijvoorbeeld in de vorm van stickers en folies. Zo past uw kantoorinterieur perfect in het plaatje.


Verbeter de akoestiek van uw kantoor

Een modern kantoorinterieur kenmerkt zich veelal door een strak design in combinatie met harde materialen. Dat ziet er fantastisch uit en is gemakkelijk te onderhouden, maar het heeft vaak rampzalige gevolgen voor de akoestiek. Een collega op hakken hoort u al vanaf 50 meter aankomen, u kunt meegenieten van gesprekken van collega’s en ga zo maar door. Door slim gebruik te maken van textiel, wand- en glasdecoraties verbetert u de akoestiek.


Sfeerbepalend kantoorinterieur

Bij een nieuw kantoorinterieur denkt u wellicht aan nieuwe bureaus, extra kamerplanten of een nieuw koffiezetapparaat. Grote investeringen die u liever uitstelt. Maar onderschat de kracht van kleine aanpassingen niet! Door het plafond aan te kleden, wanden te versieren en balies te beplakken creëert u gelijk een andere sfeer. Denk bijvoorbeeld aan wallcovers, full colour wanden of fotowanden. Met relatief weinig moeite krijgt uw kantoor precies de juiste uitstraling.


Renoveer uw kantoorinrichting met folie

Met folie kan veel meer dan u in eerste instantie zou verwachten. Een tekst op een auto of bord kennen we wel, maar wist u dat een gladde deur volledig ingepakt kan worden met een houtmotief-folie? En wat dacht u van kozijnen die dankzij folie spiksplinternieuw lijken? Dankzij dit soort slimme renovatietechnieken krijgt uw verouderde kantoor weer een frisse, eigentijdse look. En dat zonder de rommel (en de hoge kosten!) van een complete verbouwing.

Folies op glas plaatsen

Daarnaast kunnen er met folies op glas (zowel in het interieur als exterieur) veel mooie en opvallende effecten worden gecreëerd. Of u nu privacy wilt bewerkstelligen of juist de aandacht wilt trekken, met folie en digitale print is vrijwel alles mogelijk. Sinds een aantal jaren kan er ook digitaal wit geprint worden, zodat er nog veel meer effecten mogelijk zijn. Bekijk gerust de diverse voorbeelden op onze website. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op om te bekijken hoe we uw creatieve wensen kunnen omzetten naar een passende oplossing.


Kantoorinterieur bij Hagenaar Reclame

Wij leveren onder andere folies van 3M, Avery Dennison, MacTac, Aslan, 3M Dinoc en Orafol. De toepassingen lopen uiteen van kozijnrenovatie, wallwrap tot simpele snijtekst. Ook fotowanden, full colour wanden, glasfolie en bijvoorbeeld anti-inbraakglasfolie behoren tot ons assortiment. Lees hier wat wij nog meer kunnen realiseren voor uw kantoorinrichting.

Meer weten over deze blog?