18-11-2021

Fijne samenwerking met XS Architecten

Wij werken al een aantal jaar samen met XS Architecten uit Amersfoort. Zij zijn dé specialist op het gebied van conceptuele architectuur in horeca- en retail-omgevingen. Ze combineren beleving en ruimte met inzichten, strategie en een creatieve drive om succesvolle merken op te bouwen.

XS architecten

Edwin van der Scheer is bouwbegeleider bij XS Architecten en heeft vanuit die functie nauw contact met verschillende mensen in onze organisatie. Dat is precies één van onze sterke punten, wat Edwin betreft: “Ik heb leuk rechtstreeks contact met veel medewerkers van Hagenaar Reclame. Het zegt iets over hun organisatie: ze zijn goed bereikbaar en iedereen staat voor je klaar om te helpen. Dat is ook het voordeel van een overzichtelijk bedrijf zoals Hagenaar Reclame.”

Meedenken

“Of het nu Albert of Wilbert van de directie is, of de monteurs in de werkplaats: ze staan altijd klaar om mee te denken en oplossingen te bieden. Edwin vervolgt: “Onze samenwerking gaat zo’n drie jaar terug. Als XS Architecten verzorgen wij de restaurants van New York Pizza. We ontzorgen hen volledig, wat betekent dat we in zes weken tijd vanaf casco de restaurants opleveren. We hebben een team samengesteld om die dienst zo goed mogelijk te leveren. Hagenaar Reclame maakt vast deel uit van dat team, en verzorgt alle reclame-uitingen.”


Oplossingen

Edwin: “Ik kende Albert Stel via via: we zijn met elkaar gaan zitten om te bespreken wat zij voor ons met betrekking tot New York Pizza konden betekenen. Die samenwerking verloopt zoals gezegd nu al een aantal jaar naar volle tevredenheid. Wat ik het sterke vind van Hagenaar Reclame is dat ze altijd meedenken met hun klant. Wanneer zaken niet helemaal lopen zoals vooraf gepland, schakelen ze snel en denken ze in oplossingen! Daarbij is het een pré dat ze alle signing-disciplines in eigen beheer produceren.”

Constante kwaliteit

“Door de goede relatie die we bij het werk voor New York Pizza hebben opgebouwd, benaderen we hen ook voor andere opdrachten, besluit Edwin. “Bijvoorbeeld voor de aankleding van de Beren-restaurants of andere horecagelegenheden en winkels. Gevarieerd werk, maar met een constante kwaliteit en goede service: Hagenaar Reclame is gewoon een goede partner!”

Meer weten over deze blog?