23-02-2023

Elf jaar in dienst en nog niet uitgeleerd

Zo nu en dan laten we onze medewerkers aan het woord. Zij zijn de drijvende kracht binnen ons bedrijf. Zonder hen kunnen wij geen kwaliteit leveren! Dit kunnen nieuwe medewerkers zijn die de overstap naar Hagenaar Reclame hebben gemaakt, maar ook ervaren krachten zoals Annika Weststrate, die al meer dan elf jaar werkzaam is bij ons als vormgever en dtp’er.

Medewerker Annika aan het woord

Hoe ben je begonnen?

Annika: “Ik heb een opleiding gedaan voor grafisch vormgever aan het Grafisch Lyceum Rotterdam. Tijdens en na mijn stage heb ik gewerkt bij TPO studios. Daarna heb ik gewerkt bij het reclamebureau Tigges, Vendeloo en Verheij Lichtreclames en Van der Pol Signmakers. Inmiddels ben ik alweer elf jaar werkzaam bij Hagenaar Reclame!”


Hoe bevalt je werk? 

“Goed! Ik vind het leuk om mooie visualisaties te maken, zodat de klant een goed idee krijgt van het te verwachten eindresultaat.” Annika focust niet alleen op het grafische aspect, maar houdt het einddoel altijd in haar achterhoofd: “Ik hou van de afwisseling en het technische aspect van het vak, want alles wat je verzint moet uiteindelijk ook uitvoerbaar zijn.” De mogelijkheden bij Hagenaar Reclame om de klanten te bedienen zijn groot. Dat vergt duidelijke keuzes maken. Annika: “Met zoveel verschillende materialen en machines kun je alle kanten op. Daarna is het zaak om ervoor te zorgen dat alle ontwerpen makkelijk en materiaalzuinig te produceren zijn en dat duidelijke tekeningen beschikbaar zijn voor de monteurs op locatie.


Het is echt teamwork! Gelukkig is de sfeer goed. Goede communicatie onderling is belangrijk om een project netjes af te ronden.” Ook al zit Annika al langer in het grafische vak, ze blijft leergierig en nieuwsgierig: “Ik wil verder blijven groeien in mijn functie. Nieuwe kennis opdoen en nieuwe vaardigheden leren.”


En wat doe je graag naast het werk?
Naast al het moois dat ze voor Hagenaar Reclame maakt, is ze thuis ook graag creatief bezig. Ze heeft daarnaast ook andere hobby’s: “ik lees graag of ik speel weleens een game.” Verder is skeeleren een sportieve bezigheid die ze graag doet.


Wil je ook bij Hagenaar Reclame komen werken? Kijk op onze website voor de openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie. Talent kunnen we altijd gebruiken!

Meer weten over deze blog?