08-10-2020

‘Een leuke baan met inhoud!’

Werken bij Hagenaar Reclame is hartstikke afwisselend en veelzijdig. Erik de Jong kan er over meepraten! Sinds mei is hij bij ons verantwoordelijk voor de projectplanning en houdt hij zich ook bezig met orderbegeleiding. In zijn blog vertelt hij er alles over.

Erik de Jong

“Zodra er een aanvraag voor een opdracht is binnengekomen en de offertes zijn goedgekeurd, ga ik het werk en de medewerkers inplannen. Eén van de eerste dingen die ik doe, is zorgen dat ik alle benodigde bestanden binnenkrijg: logo’s en foto’s die gebruikt moeten worden voor bijvoorbeeld gevelbekleding of lichtbakken.”

Afstemmen

“Aan de hand van de offertes bepaal ik wat er gedaan moet worden. Printen, snijden, poeder coaten, lassen? Ik maak interne opdrachten voor de verschillende afdelingen en stem de werkzaamheden van alle betrokkenen op elkaar af. In overleg met de klant wordt de afleverdatum vastgesteld en dan kan ik terugrekenen. Wat is er wanneer nodig van welke afdeling?!”


Informatie

“Het is een redelijk drukke baan, waarbij ik alle ballen moet hooghouden. Ik moet ervoor zorgen dat er geen gaten in de planning ontstaan. Er staan regelmatig collega’s aan mijn bureau met vragen over specifieke opdrachten. Ik werk op basis van beschikbare informatie. Daarom heb ik liever te veel dan te weinig informatie over een opdracht. Het is belangrijk dat ik een helder beeld heb, zodat ik de verschillende afdelingen goed kan inzetten. Voor deze baan moet je wel relaxed in je hoofd blijven!”

Begeleiding

“Voor de orderbegeleiding heb ik veel contact op de werkvloer. Inhoudelijke informatie overdragen, terugkoppelen, vragen beantwoorden en een vinger aan de pols houden!

Toen ik hier kwam werken, heb ik de verschillende disciplines van het bedrijf moeten leren kennen. Ik ben heel blij met de goede begeleiding die ik van Wilbert heb gehad. Hij heeft er veel tijd ingestoken om mij wegwijs te maken! ”


Netflix

Sinds december woon ik met mijn vrouw Leontine en mijn dochter Danique in Papendrecht. Danique studeert in Amsterdam maar woont thuis nu zij stageloopt. We hebben veel plezier met z’n drieën! In het weekend kook ik graag en uitgebreid voor vrienden of familie. We houden van films en series: Netflix is een goede vriend!

Meer weten over deze blog?