04-06-2020

Een kijkje achter de schermen!

Sabrina Brohet werkt als DTP’er in de studio van Hagenaar Reclame. Zij gaat aan de slag zodra de vormgeving van stickers of belettering is gemaakt. In haar blog vertelt ze over haar werk en hoe dat past in het totale productieproces.

Sabrina Bohet

“Ik werk in de studio bij Hagenaar Reclame, waar ik bij allerlei werkzaamheden betrokken ben. Als mijn collega Annika klaar is met het ontwerpen van de signing, ga ik met de bestanden aan de slag. Ik zoek de juiste folie uit die past bij het product en vervolgens ga ik het printen. Als het om belettering gaat, snijd ik de letters netjes uit zodat het op een mooie manier aangebracht kan worden. Als het een opdracht is die niet op locatie gemonteerd hoeft te worden, verzorg ik zelf ook de bevestiging. Dan betreft het meestal de belettering van borden of auto’s. Maar dat kunnen ook andere objecten zijn: eigenlijk alles waar reclame op geplakt kan worden! De belettering voor buiten de deur wordt door de monteurs voor hun rekening genomen.


‘Zodra het ontwerp klaar is, ga ik aan de slag!’

Het leuke van werken bij Hagenaar Reclame is dat we allemaal bij het proces betrokken zijn. We  werken echt als een team. Van de accountmanagers die de opdrachten binnenhalen en de vormgeving instrueren, tot de vormgeving zelf. Dan komt mijn taak in beeld en vervolgens gaan ook de monteurs nog aan de slag om de signing netjes aan te brengen. Een mooie productieketen die we met elkaar kunnen invullen. Van begin tot eind. Allemaal inhouse, dat vinden onze klanten ook erg prettig.


Ik werk nu twee jaar bij Hagenaar Reclame. Na mijn opleiding aan het Grafisch Lyceum heb ik eigenlijk altijd in de grafische sector gewerkt. Het interessante aan déze baan is dat ik altijd bezig ben. Ik houd niet van stilzitten, dus dat komt goed uit. Ik heb het echt heel erg naar mijn zin. Inhoudelijk qua werkzaamheden, maar ook wat betreft de samenwerking met mijn collega’s. Elke dag is anders, maar het is hier altijd gezellig!Benieuwd naar de mooie projecten die wij met ons team realiseren? Neem dan een kijkje in ons werk.

Meer weten over deze blog?