29-04-2021

Complexe oplossingen

Onderscheidend vermogen is altijd goed om te benadrukken. Daarom deze week een dubbelinterview met Wilbert Hagenaar, Technisch Directeur en Albert Stel, Commercieel Directeur: waarom komen klanten met complexe vragen op het gebied van signing altijd weer bij Hagenaar Reclame terecht?

Wilbert Hagenaar en Albert Stel

Wilbert: “Wanneer wij bij nieuwbouwprojecten worden betrokken, kunnen wij een aannemer volledig ontzorgen. Albert: “Vanuit de voorbereidingsfase zitten we aan tafel en denken mee op technisch en esthetisch vlak. Vaak al met de architect!”

Technisch

Albert vervolgt: “Van huis uit zijn wij een ‘technisch’ bedrijf: wij kunnen kracht- en sterkteberekeningen maken en verzorgen technische tekeningen. Op dat vlak hebben wij bovengemiddelde kennis in huis!” Wilbert vult aan: “Daarbij hebben we alle productie in eigen huis. Klanten waarderen het dat wij hun ‘probleem’ compleet kunnen oplossen.” Albert: “Signing is van oudsher echt een ambacht en wij beheersen dat.”


Voorbeelden

Albert: “De houten kolombekleding voor winkelcentrum De Hal in Hilversum is een goed voorbeeld van een project dat het standaard signwerk ontstijgt. Daar kwam veel engineering bij kijken en hebben we met RGB-licht gewerkt wat DALI-gestuurd is.” Wilbert: “Het bedrijfspand van Antos langs de A15 bij Schelluinen is een ander voorbeeld: het ontwerpen, produceren en plaatsen van de gekleurde kappen tegen de gevel is echt een kolfje naar onze hand!” Albert: “Voor Alblasserwaard Makelaars in Hardinxveld-Giessendam hebben we ook veel met opgezette kappen en doorgestoken letters gewerkt!’

In eigen huis

Albert benadrukt: “Wij zijn in staat deze projecten efficiënt te realiseren omdat we heel het traject verzorgen. Behalve tekenen ook lassen, spuiten, laseren, frezen, buigen en kanten.” Wilbert: “Dat is een unieke kwaliteit! De combinatie van de creatieve en technische ontwerpafdeling is een andere kracht van ons. Doorgaans beginnen we met het creatieve ontwerp en bouwen we dat uit wanneer het technisch uitvoerbaar is.” Albert: “Het is een samenspel tussen enerzijds de opdrachtgever en anderzijds onze projectmanager, creatieve én technische ontwerpers!”


Aanspreekpunt

Albert vervolgt: “Onze klanten vinden het prettig met een centraal aanspreekpunt te maken te hebben. De projectmanager zorgt vervolgens dat de taken intern goed verdeeld worden.” Wilbert: “Door onze flexibiliteit kunnen we snel schakelen en dat is heel belangrijk voor onze klanten!” Albert vult aan: “We zijn snel, scherp en leveren werk van kwalitatief hoog niveau!”


Wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact op. Kijk hier naar voorbeelden van onze projecten.

Meer weten over deze blog?