30-06-2023

Bestickering om jouw bedrijf te promoten!

Wil je opvallen met jouw bedrijf en zichtbaar zijn voor een groot publiek? Dan is bestickering een uitstekende keuze! 

Met bus of auto bestickering maak je van jouw bedrijfsvoertuig een rijdend visitekaartje en bereik je een groot publiek. In deze blog vertellen we meer over bestickering en hoe het kan helpen om jouw bedrijf op de kaart te zetten.

Dieseko bus wrap

Bij Hagenaar Reclame hebben we ruime ervaring in het ontwerpen en produceren van bestickering voor voertuigen. Zo hebben we bijvoorbeeld bus bestickering toegepast bij Dieseko Group en auto bestickering bij Aspect ICT. We ontwerpen en produceren maatwerk bestickering, zodat jouw voertuig een unieke uitstraling krijgt en goed opvalt.


Voordeel van bestickering

Het grote voordeel van bestickering is dat het een relatief goedkope en effectieve manier is om jouw bedrijf te promoten. Bussen en andere voertuigen worden dagelijks gezien door veel mensen op verschillende locaties en zorgen zo voor een groot bereik. Door het gebruik van opvallende kleuren en pakkende teksten zorg je ervoor dat jouw bedrijf nog meer opvalt in het verkeer.


Dieseko bus carwrapping


Wil jij ook gebruik maken van bestickering?

Wil je ook gebruikmaken van bestickering om jouw bedrijf te promoten? Neem dan contact op met Hagenaar Reclame voor een op maat gemaakte oplossing. Wij hebben ruime ervaring in het ontwerpen en produceren van bestickering voor bussen en andere voertuigen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor voertuigreclame? Bekijk dan onze pagina over bestickering.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met bestickering? Neem gerust contact op.

Meer weten over deze blog?