Standbouw
Alle productie volledig in eigen huis
Van ontwerp tot montage
Projectmanagement
Binnenreclame
Standbouw
Advies en begeleiding

U wilt het maximale resultaat behalen met uw beursdeelname. Wij van Hagenaar Reclame kunnen u hier in begeleiden en adviseren. We helpen u bij het kiezen van de juiste type stand tot het maken van een volledig beursplan. Ons doel is uw beursdeelname te ontzorgen.

Dit houdt in dat wij de volgende taken op ons nemen:

  • Een 3D ontwerp maken van de stand
  • Het verzorgen van de goedkeuring van de stand bij de beursorganisatie
  • Het verzorgen van alle belangrijke aanvragen voor uw beursdeelname bij de organisatie en beurshal. Hierbij kunt u denken aan ligging, water, elektra, internet, catering etc.
  • Het transport van goederen naar de beurs
  • De volledige op-, en afbouw van de stand
  • Stand by service gedurende de gehele beursperiode 

Stand design
Onze creatieve mensen van de studio maken op basis van uw ideeën en wensen een eerste ontwerpschets. Vervolgens wordt van deze schets van uw stand een technische tekening gemaakt waarbij rekening wordt gehouden met alle aspecten en details die een beurs met zich meebrengt. Wanneer beide tekeningen geheel naar wens zijn, wordt er een definitief 3D ontwerp gemaakt van de beursstand.

Realisatie
Is het 3D ontwerp naar tevredenheid? Dan gaan we over op het realiseren van de beurstand. Het productieproces doen wij in eigen beheer. Tijdens de bouw van de stand heeft u een vaste contactpersoon en wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. 

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?
Stuur ons een bericht en beschrijf in het kort uw bedrijf en wensen. Samen denken we na over een aantal ideeën voor beurs-, en standbouw. Eén ding is zeker: wij zetten ons in om een beursstand te ontwerpen die úw unieke verhaal vertelt.

Diverse standbouw projecten:Advies of prijsaanvraag?

Heeft u een nieuwe locatie aangekocht en mag deze aangekleed worden naar uw huisstijl? Bel dan nu naar Hagenaar Reclame of vul onderstaand contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

0184 41 76 85
Onderwerp
Algemeen
Buitenreclame
Binnenreclame
Voertuigreclame
Interieur- en standbouw
Bewegwijzering
Makelaarsreclame
Zeefdruk & digitaal
Ontwerp & huisstijlen