Touringcar bestickeren
Alle productie volledig in eigen huis
Van ontwerp tot montage
Projectmanagement
Voertuigreclame
Touringcars

Touringcars bestickeren

Met bestickering op uw touringcars creëert u oneindig veel contactmomenten met potentiële klanten. Dit verhoogt uw naamsbekendheid en professionaliteit. Bij Hagenaar Reclame kunt u terecht voor het beletteren of beplakken van uw complete touringcarpark.

Belettering, volledige beplakking of bijzondere oplossingen
U kunt ervoor kiezen om uw touringcars alleen te voorzien van een logo of naambelettering. Daarnaast kunt u voor een meer opvallende oplossing gaan: volledige beplakking van uw touringcars. Hagenaar Reclame biedt verschillende oplossingen op maat voor de bestickering van uw touringcarpark. 
Naast de standaard touringcar bestickering, kunt u bij ons ook terecht voor het bijzondere werk! Hierbij kunt u denken aan een kleurende folie over de ramen, reflecterende letters of een 3D-afbeelding. Heeft u zelf een creatief idee voor uw touringcar bestickering? Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Bestickering van uw touringcars bij Hagenaar geeft:

  • 12 jaar kleurechtheidsgarantie op onze belettering.
  • Uitzonderlijke precisie.
  • Desgevraagd uw idee nóg opvallender maken, bijvoorbeeld reflecterend!
  • Meer capaciteiten en jaren ervaring.

Touringcar bestickering: van ontwerp tot montage
Wij denken graag mee over het ontwerp van uw touringcar bestickering. Onze specialisten in reclame, marketing en design adviseren u over de optimale inzet van reclame op uw touringcars, op basis van uw huisstijl, doelen en wensen. Onze werktuigbouwkundige gaat vervolgens aan de slag met het secuur monteren van het design. 

Compleet reclameproject?
Hagenaar is een dynamisch ontwerp- en reclamebureau. Naast touringcar bestickering helpen wij u graag met de opzet en uitvoering van uw reclameproject zoals instore- of outstore restyling of standbouw. Benieuwd welke reclameprojecten wij al hebben gerealiseerd? Bekijk het hier!

Prijsaanvraag of advies? Neem contact met ons op.

Laat je inspireren

Volg ons op Pinterest en blijf op de hoogte van de nieuwste signing trends. Advies of prijsaanvraag touringcar bestickering?

Benieuwd hoe wij uw touringcar snel en precies bestickeren met uw logo of reclameboodschap? Of wilt u advies? Bel of vul ons contactformulier in en wij informeren u over onze werkwijze.

018441 76 85

Heeft u wellicht een idee voor uw touringcar bestickering maar weet u niet of dat mogelijk is? Informeer ons en wij denken graag met u mee over een oplossing op maat!

Onderwerp
Informatie opvragen
Offerte aanvragen
Versturen