Fleetmarking
Alle productie volledig in eigen huis
Van ontwerp tot montage
Projectmanagement
Voertuigreclame
Wagenparken
Fleetmarking, beletteren van uw wagenpark

Met fleetmarking, het beletteren van uw gehele wagenpark, verhoogt u de professionele uitstraling van uw bedrijf. Zo kunt u met deze opvallende wijze van reclame werken aan uw zichtbaarheid en naamsbekendheid. Het is dan ook van belang dat uw fleetmarking van ontwerp tot montage goed doordacht wordt uitgevoerd. Hagenaar helpt u hierbij. Wij kunnen uw fleetmarking al realiseren binnen 5 werkdagen. Doordat wij onze productie volledig in eigen huis behouden, profiteert u van betrouwbare levertijden, waardoor uw eigen proces niet stagneert.

Stap 1: uw wensen in kaart brengen
Hagenaar Reclame denkt vanaf de eerste schets met u mee. Onze adviseurs op het gebied van marketing, design en reclame zorgen ervoor dat uw huisstijl volledig wordt doorgevoerd in uw fleetmarking. In stap 1 brengen wij de wensen voor uw fleetmarking uitvoerig in kaart. Denk hierbij aan de wijze van bestickering van uw wagenpark. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw wagens helemaal, of slechts gedeeltelijk te bestickeren. Daarnaast zijn verschillende creatieve mogelijkheden voor uw fleetmarking, zoals reflecterende letters, kleurende folies over de ramen of een 3D-afbeelding. Heeft u een creatief idee? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Stap 2: gratis ontwerp door onze designer
Op basis van uw wensen maken wij een ontwerp voor uw fleetmarking. Dit kost u niets. Aan de hand van uw huisstijl en een brainstormsessie ontwikkelt onze designer een passend ontwerp. Heeft u zelf al een ontwerp? Geen probleem, dan werken wij hiermee verder. Wilt u direct uw gehele huisstijl onder de loep nemen? Ook hier kunnen wij u bij helpen. Lees hier meer over het restylen van uw bedrijf.

Stap 3: montage fleetmarking
Als het ontwerp voor uw fleetmarking naar wens is gaan we over tot realisatie van de materialen en montage. Dit wordt uitgevoerd door onze ervaren werkbouwtuigkundigen. Doordat ook de montage in eigen huis wordt uitgevoerd, bent u verzekerd van hoge kwaliteit en betrouwbare levertijden.

Hagenaar Reclame: een dynamisch reclameproductiebedrijf
Hagenaar Reclame is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige instore- en outstore restyling, fleetmarking en standbouw. U kunt bij ons terecht voor al uw reclameprojecten, die wij volledig in eigen huis uitvoeren, van A tot Z. Lees meer over ons.

Wilt u meer weten of wilt u een prijsaanvraag doen? Neem contact met ons op!

Laat je inspireren

Volg ons op Pinterest en blijf op de hoogte van de nieuwste signing trends. Advies of prijsaanvraag fleetmarking?

Benieuwd of wij onze expertise en ervaring ook voor uw wagenpark kunnen inzetten? Bel ons dan direct en maak een afspraak voor een brainstormsessie met onze marketing- of reclame specialist.

0184-417685

U kunt ook het onderstaand formulier invullen met uw wensen, dan nemen wij  zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onderwerp
Informatie opvragen
Offerte aanvragen