Vlaggen en vlaggenmasten
Alle productie volledig in eigen huis
Van ontwerp tot montage
Projectmanagement
Vlaggen en vlaggenmasten

Beachflags zijn zeer goede reclamedragers omdat ze veel aandacht trekken van voorbijgangers. Beachflags kunnen niet alleen op het strand, maar ook bij bedrijven en winkels, tijdens evenementen en beurzen of langs een lange oprijlaan geplaatst worden.

Met verschillende druktechnieken in huis kunnen wij deze producten snel en efficiënt produceren en aanbieden tegen een scherpe prijs!

 De productiemethoden van Hagenaar:

Zeefdruk: deze techniek wordt gebruikt bij grotere oplagen.

  • Digitale druktechniek: deze techniek wordt gebruikt bij kleine en middelgrote oplagen die op korte termijn geleverd moeten worden.

Hagenaar Reclame zorgt voor zowel de levering en montage van de vlag als de bijbehorende masten en montagesystemen!

Laat je inspireren

Volg ons op Pinterest en blijf op de hoogte van de nieuwste signing trends. Buitenreclame categorieën

Gevelreclame Lichtreclame Spandoeken en frames Bouwprojectborden Reclamezuilen Reclamemasten Reclamestickers en ruitbelettering Reclameborden Bewegwijzering Makelaarsreclame Evenementenreclame Digitale buitenreclame

Advies of prijsaanvraag?

Welke boodschap past goed op uw beachflag of vlag? Wij staan voor u klaar om u te adviseren over hoe de boodschap op de vlag of beachflag het beste tot zijn recht komt. U bent gegarandeerd van een goede reclameuiting!

Wilt u meer weten of een offerte opvragen? Vul dan onderstaand formulier in of bel ons direct. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. 

0184 41 76 85
Onderwerp
Informatie opvragen
Offerte aanvragen