Keetborden
Alle productie volledig in eigen huis
Van ontwerp tot montage
Projectmanagement
Keetborden

Een keet wordt echt een visitekaartje wanneer u deze laat behangen met een keetbord van Hagenaar Reclame. Geen standaard reclamebord met alleen uw bedrijfsnaam en/of logo, maar een duidelijke reclameboodschap die mooi is weergegeven.

Het enige wat u hoeft te bepalen is wat de reclameboodschap is, op welke materiaal u het gedrukt wilt hebben en hoe het gedrukt moet worden. U mag uw keetbord helemaal zelf samenstellen. 

Wij helpen u graag op weg bij het maken van de keuzes. De meest geleverde materialen bij ons voor de keetborden zijn vooral kunststof en aluminium. De opdruk kan worden aangebracht in zeefdruk, digitale druk of belettering. Vergeet niet te bedenken in welk formaat, uitvoering en afwerking u uw keetborden wilt hebben.

Vindt u het lastig om al deze keuzes zelf te maken? Wij denken graag met u mee! Ons team zet zich namelijk altijd in voor duidelijke afspraken en condities die nagekomen worden. Hagenaar Relame levert niet voor niets aan de grotere aannemers.

Laat je inspireren

Volg ons op Pinterest en blijf op de hoogte van de nieuwste signing trends. Reclameborden categorieën

Signaleringsborden Sponsorborden Kraanborden

Advies of prijsaanvraag?

Heeft u vragen over keetborden? Vul dan onderstaand formulier in. Wilt u gelijk antwoord? Dan kunt u ons natuurlijk ook even bellen.

0184 41 76 85
Onderwerp
Informatie opvragen
Offerte aanvragen
Versturen