Raamposters
Alle productie volledig in eigen huis
Van ontwerp tot montage
Projectmanagement
Raamposters

Als makelaar kunt u een huis wat te koop staat op verschillende manieren herkenbaar maken. Denk hierbij aan een makelaarsbord, een v-bord, een fotopresentatie of een raamposter. Om een huis met alleen een raamposter op te laten vallen, heeft u een bedrijf nodig die uw idee omzet naar een professioneel uitziend resultaat. U wilt namelijk het huis zo snel mogelijk verkopen!

Wanneer u dus op zoek bent naar raamposter die op een professionele manier wordt ontwikkeld en gedrukt, dan bent u bij Hagenaar Reclame aan het juiste adres. Al onze raamposters worden bedrukt door middel van zeefdruk, digitale druk of offset. Het voordeel van het drukken via zeefdruk of digitaal is dat de raamposter een langere kleurechtheidsgarantie heeft. Heeft u liever een lagere prijs? Dan is offset de beste manier. Hierbij is de kleurechtheidsgarantie wel korter.

U kunt kiezen uit verschillende materialen waarop uw poster gedrukt wordt: posterpapier, kunststofplaat of kanaalplaat. Het monteren van de raamposters kan ook op verschillende manieren gedaan worden. Wat voor u het meeste geschikt is, ligt aan de wensen die u heeft. Wij adviseren u graag!

Onze raamposters bestelt u eenvoudig en snel via reclameshoppen.nl. U kunt daarbij kiezen voor offset, digitaal of zeefdruk. Voor wat betreft de afwerking kunt u kiezen uit: klittenband (eventueel gemonteerd) of een kliklijst. De keuze is aan u!

Laat je inspireren

Volg ons op Pinterest en blijf op de hoogte van de nieuwste signing trends. Makelaarsreclame categorieën

Makelaarsborden en tuinborden Raamlichtbakken V-borden/raamborden
Hagenaar

Advies of prijsaanvraag?

Ook benieuwd of raamposters wat voor uw makelaardij zijn? Wij staan voor u klaar om u te adviseren wat voor u het beste geschikt is. Informeer ons over uw wensen en wij vertalen dit in het juiste product voor u!

0184 41 76 85
Onderwerp
Informatie opvragen
Offerte aanvragen
Versturen