Raamlichtbakken
Alle productie volledig in eigen huis
Van ontwerp tot montage
Projectmanagement
Raamlichtbakken

Veel mensen die geinteresseerd zijn om een huis te kopen, komen vaak 's avonds langs om het huis te bekijken. Maar ja, het is niet altijd gelijk goed te zien welk huis te koop staat. Als u dan alleen een reclame-raamposter heeft hangen als aanwijzing valt het helemaal niet op.

Hagenaar Reclame heeft daarom het verlichte “raambiljet” bedacht. Dit is een compacte lichtbak met daarin een licht doorlatende poster! Zo is de boodschap “te koop” ook ’s avonds en ’s nachts, als de lichtbak aanstaat, duidelijk zichtbaar. Optioneel zijn de verlichte folies, maar deze zijn wel een stukje duurder. De verlichte folies worden met een adapter aangestuurd of door het zogeheten “glow in the dark”.

Wilt u een mooie raamlichtbak in huis hebben om uw reclameboodschap verlicht weer te geven? Bestel nu eenvoudig en snel dit uw raamlichtbak via reclameshoppen.nl!

Laat je inspireren

Volg ons op Pinterest en blijf op de hoogte van de nieuwste signing trends. Makelaarsreclame categorieën

Makelaarsborden en tuinborden V-borden/raamborden Raamposters

Advies of prijsaanvraag?

Ook benieuwd of een raamlichtbak met poster wat voor uw makelaardij is? Wij staan voor u klaar om u te adviseren wat voor u het beste geschikt is. Informeer ons over uw wensen en wij vertalen dit in het juiste product voor u!

0184 41 76 85
Onderwerp
Informatie opvragen
Offerte aanvragen
Versturen