Lichtbak

Alle productie volledig in eigen huis
Van ontwerp tot montage
Projectmanagement

Vergroot uw zichtbaarheid met lichtbak reclame

Als ondernemer is het belangrijk dat uw gevelbelettering goed zichtbaar is en een professionele indruk maakt. Met de vakkundig uitgevoerde lichtbakken van Hagenaar Reclame zorgt u ervoor dat uw bedrijfsnaam en logo zowel overdag als ’s avonds goed opvallen bij voorbijgangers. Lichtreclame met leds of tl-buizen is bovendien bijzonder energiezuinig en onderhoudsarm. Hierdoor bent u verzekerd van een effectieve én duurzame manier om uw bedrijfsnaam en logo op te laten vallen.

Kwaliteit en maatwerk lichtbakken

Hagenaar Reclame verzorgt alle soorten lichtreclame: van eenvoudige lichtbakken tot speciale effecten, en van lichtkranten tot lichtbak reclame aan reclamemasten. Voor wat betreft het ontwerp kunt u kiezen uit diverse vormen, kleuren en soorten verlichting. Zo krijgt uw lichtbak een unieke uitstraling. Wij maken daarbij gebruik van hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken op het gebied van energiezuinige verlichting. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw gevelreclame een professionele en blijvende indruk maakt bij uw doelgroep.

Full-service oplossingen 

Hagenaar Reclame is uw full-service signing partner op het gebied van lichtbakken op maat. Wij hebben de kennis en technieken in huis om de meest uiteenlopende opdrachten van A tot Z uit te voeren. Daarbij denken wij oplossingsgericht met u mee en stemmen wij onze dienstverlening volledig af op uw doelstellingen en behoeften. Naast het ontwerpen, produceren en monteren van lichtbakken op maat, kunnen wij ook de vergunningsaanvraag en het onderhoud van uw lichtbak verzorgen. Kortom: dienstverlening op maat voor een scherpe prijs.

Laat je inspireren

Volg ons op Pinterest en blijf op de hoogte van de nieuwste signing trends. Lichtreclame categorieën

LED Displays NEON en LED contourlijnen Neon installaties Doosletters Specials

Advies of prijsaanvraag?

Of u nu voor een normale lichtbak gaat of de meest aparte vorm kiest, zoals enkel- of dubbelzijdig uitgevoerd, bij ons is uw idee in goede handen.

Wacht niet langer en vertel ons uw idee via het onderstaand contactformulier. Wij vormen uw idee om naar een concept en maken er iets unieks van!

0184 41 76 85
Onderwerp
Informatie opvragen
Offerte aanvragen