Digitale reclameborden

Alle productie volledig in eigen huis
Van ontwerp tot montage
Projectmanagement
Digitale reclameborden

Digitale reclameborden leveren uw bedrijf een stuk meer voordelen en mogelijkheden op dan reguliere reclameborden. Met digitale reclameborden kunt u een reclameboodschap nog relevanter maken en aan laten sluiten bij uw bezoekers. Met andere woorden: de juiste content, op het juiste moment!

De mogelijkheden met digitale reclameborden

Digitale reclameborden bieden ontzettend veel mogelijkheden. Zo kunt u iedere dag meerdere reclameboodschappen tonen, afhankelijk van bijvoorbeeld het tijdstip of actuele gebeurtenissen. Digitale reclameborden zijn eenvoudig te beheren, waardoor de content snel gewijzigd kan worden. Ook kunt u met digitale reclameborden bewegende beelden tonen, wat meer aandacht trekt dan niet-bewegende beelden. Ten slotte kunt u het digitale reclamebord laten aansluiten op uw lopende reclamecampagne, waarmee u deze extra ondersteunt. Heeft u een creatief idee? Hagenaar Reclame zet uw idee graag om in effectieve content en levert tevens de LED-schermen. Neem contact met ons op!

De voordelen van digitale reclameborden
Met digitale reclameborden trekt u niet alleen meer aandacht, ook kan de content eenvoudig worden gewijzigd. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld inspelen op een actualiteit, waardoor de content beter aansluit bij de belevingswereld van de doelgroep. Ook kunt hier hierdoor kortlopende acties eenvoudig communiceren, zoals een dagaanbieding. Ten slotte vergroot u met een digitaal reclamebord uw zichtbaarheid, naamsbekendheid en professionaliteit.

Waarom digitale reclameborden bij Hagenaar Reclame?

  • Contentcreatie én levering van LED-schermen
  • Ieder gewenst formaat 
  • Ervaren montagedienst voor het monteren van het digitale reclamebord
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Hagenaar Reclame levert de schermen, maar verzorgt tevens de media. Dit doen wij samen met onze partner L2L LEDscreens. L2L LEDscreens is gespecialiseerd in het leveren en monteren van in- en outdoor LED-schermen op ieder gewenst formaat. Door onze krachten te bundelen, kunnen wij onze klanten nu ook op het dynamische vlak een mooie oplossing bieden.

Bekijk onze projecten

Hagenaar Reclame heeft digitale reclame-uitingen verzorgd voor bedrijven in allerlei branches. Bent u benieuwd wat wij al gerealiseerd hebben op het gebied van digitale reclameborden en andere communicatiemiddelen? Bekijk onze projecten hier.

Direct een prijsaanvraag of advies voor digitale reclameborden? Neem contact met ons op!

Laat je inspireren

Volg ons op Pinterest en blijf op de hoogte van de nieuwste signing trends. Advies of prijsaanvraag voor digitale reclameborden?

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van digitale reclameborden? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Kunt u echter niet wachten? Bel ons dan direct!

0184 41 76 85
Onderwerp
Informatie opvragen
Offerte aanvragen