Alle productie volledig in eigen huis
Van ontwerp tot montage
Projectmanagement
Zeefdruk stickers

Heeft u veel dezelfde stickers nodig? Denk dan eens aan zeefdruk. Duizenden stickers tegelijk worden automatisch op onze zeefdruk apparaten gedrukt. Het is eenmaal instellen en de machine doet de rest!

Daarnaast zijn stickers in iedere vorm en uitvoering te verkrijgen. Iedere vorm is mogelijk voor een sticker: stervormig, rond, vierkant, driehoek, de vorm van een druiventros, een vlag of een aap. U kunt het zo gek niet bedenken of de vorm is mogelijk.

Heeft u ook wel eens aan een chroom sticker of thinnerbestendige sticker gedacht? Een chroom sticker heeft een echte aluminium look en geeft een opvallende weerspiegeling. Daarnaast is deze sticker uitermate geschikt voor buiten doordat deze UV- en waterbestendig is. Een thinnerbestendige sticker is bestendig tegen thinner en kunt u dus hiermee gewoon afnemen.

Wat maakt dan de prijs? Eigenlijk draait het hier vooral om hoeveel verschillende kleuren in de sticker verwerkt worden en natuurlijk de oplage.

Laat je inspireren

Volg ons op Pinterest en blijf op de hoogte van de nieuwste signing trends. Zeefdruk en digitaal drukwerk categorieën

Full color stickers Groot formaat stickers Doming sticker

Downloads
Voorbeeld Cases

Advies of prijsaanvraag?

Wilt u weten wat uw stickers kosten als wij deze met onze zeefdruk drukken? Neem dan nu met ons contact op en geef uw wensen aan. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een offerte toe!

0184 41 76 85
Onderwerp
Informatie opvragen
Offerte aanvragen
Versturen