Alle productie volledig in eigen huis
Van ontwerp tot montage
Projectmanagement
Smart folie

Smart folie of Polymer Dispersed Liquid Crystal (ook wel PLDC film genoemd) is een uniek folie dat op transparante oppervlakken – meestal ramen – wordt geplakt.

Het folie kan door middel van een stroompje elektriciteit het oppervlak veranderen van transparant naar ondoorzichtig. Smart Folie kan heel eenvoudig worden bediend met een knop of schakelaar. Op die manier kunt u zelf bepalen op welke momenten privacy gewenst is.

Voordelen van Smart folie:

Veel kantoor- en bedrijfspanden hebben ruimtes met veel glas. Dat ziet er mooi en ruimtelijk uit maar het grootste nadeel is het gebrek aan privacy. De openheid geeft enerzijds een gevoel van vertrouwen maar in bepaalde gevallen, is het prettiger als u zich kunt afsluiten van de omgeving.

In veel kantoorpanden worden daarom delen van het glas beplakt met ondoorzichtig folie. Niet de mooiste oplossing en het verwijderen is vaak  lastig.Laat je inspireren

Volg ons op Pinterest en blijf op de hoogte van de nieuwste signing trends. 

Advies of prijsaanvraag?

Bent u benieuwd of wij van een normale sticker, snartfolie  kunnen maken, voorzien van al uw wensen? Neem dan nu contact op met Hagenaar Reclame en wij informeren u over de verschillende mogelijkheden!

0184 41 76 85
Onderwerp
Informatie opvragen
Offerte aanvragen