Huisstijlen
Alle productie volledig in eigen huis
Van ontwerp tot montage
Projectmanagement
Huisstijlen

Bij het ontwikkelen van een huisstijl wordt vaak gedacht aan een logo, visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Een huisstijl gaat natuurlijk veel verder dan dit. Er zijn zoveel meer informatiedragers waarop u uw huisstijl kunt laten drukken. Denk bijvoorbeeld aan banners, stickers, parkeerplaatsborden, autobelettering en raamposters.

De ontwerpers bij Hagenaar Reclame adviseren u graag met betrekking tot uw huisstijl. Wij zorgen voor een duidelijke, aansluitende en vooral doelgerichte huisstijl, want een huisstijl geeft aan wie u bent en wat uw bedrijf doet. Kenmerken van een goede huisstijl zijn: onderscheidend, duidelijk en herkenbaar.

Bij het ontwikkelen van een huisstijl houden wij er ook rekening mee dat het toepasbaar is op alle informatiedragers die voor u van belang zijn of mogelijk in de toekomst gaan worden. Dus niet alleen voor drukwerk, maar ook voor uw bedrijfswagens of wagenpark, uw binnen- en buitenreclame én uw website.

Laat je inspireren

Volg ons op Pinterest en blijf op de hoogte van de nieuwste signing trends.  Ontwerp en huisstijl categorieën

Kleding en promotie Drukwerk Webdesign

Advies of prijsaanvraag?

Wilt u een volledige huisstijl laten ontwerpen? Bel of vul onderstaand contactformulier in en wij informeren u over de mogelijkheden. Daarbij adviseren wij ook u over de handhaving en naleving van de richtlijnen voor het gebruik van de huisstijl na ingebruikname.

0184 41 76 85
Onderwerp
Informatie opvragen
Offerte aanvragen
Versturen