Narrowcasting
Alle productie volledig in eigen huis
Van ontwerp tot montage
Projectmanagement
Binnenreclame
Reclamestickers en ruitbestickering
Narrowcasting

Narrowcasting is een steeds vaker ingezet communicatiemiddel. Niet alleen in ziekenhuizen, bedrijfspanden en de horeca, maar ook in het straatbeeld zien we steeds vaker beeldschermen met een informatieve- of motiverende boodschap. Dat is ook niet zo gek, gezien de voordelen van narrowcasting. Met narrowcasting kunt u een boodschap bij een specifieke doelgroep, op een specifieke plaats overbrengen. Het is een moderne en effectieve manier om uw personeel of bezoekers te bereiken.

Waarvoor kan narrowcasting worden ingezet?
Er zijn talloze toepassingsmogelijkheden met narrowcasting. U kunt bijvoorbeeld een boodschap overbrengen aan uw medewerkers, zoals interne vacatures, nieuws binnen de organisatie, aankomende evenementen, de huidige stand van targets of video’s en spellen voor entertainment. Ook bezoekers of klanten kunnen een doelgroep vormen voor narrowcasting. Met digitale bewegwijzering, verwelkoming, verkeersinformatie of actuele wachttijden kunt u de bezoekerservaring een stuk aangenamer maken. Daarnaast leent narrowcasting zich goed voor het ondersteunen van uw lopende campagne. Communiceer bijvoorbeeld actuele acties of aanbiedingen en product- of merkfilmpjes.

De voordelen van narrowcasting
Wilt u de betrokkenheid van uw medewerkers vergroten? Met narrowcasting kunt u medewerkers stimuleren en motiveren. Ook kunt u bezoekers of klanten met de juiste beeldschermen, de juiste content en op het juiste moment bereiken. Efficiënter kan niet. De attentiewaarde van narrowcasting is dan ook een stuk groter dan van geprinte teksten. Ook zijn er steeds meer mogelijkheden met narrowcasting. De content kan via internet eenvoudig worden aangepast en ieder scherm kan gemakkelijk worden beheerd. Ten slotte speelt interactiviteit een steeds grotere rol bij narrowcasting. Zo creëert u door middel van een touchscreen interactie met de doelgroep, waardoor de betrokkenheid en attentiewaarde nog groter is.

Waarom narrowcasting bij Hagenaar Reclame?

  • Maatwerk
  • Designers in huis voor het ontwerp van narrowcasting content
  • Van levering hard- en software tot content design
  • Ervaren montagedienst

Benieuwd wat wij kunnen?
Hagenaar Reclame heeft reclameprojecten verzorgd voor bedrijven in allerlei branches. Bent u benieuwd wat wij al gerealiseerd hebben op het gebied van narrowcasting en andere communicatiemiddelen? Bekijk onze projecten hier.

Een prijsaanvraag of advies voor narrowcasting op maat? Neem contact met ons op.

Laat je inspireren

Volg ons op Pinterest en blijf op de hoogte van de nieuwste signing trends. 

Advies of prijsaanvraag voor narrowcasting?

Benieuwd hoe uw boodschap perfect via digitale schermen kunt communiceren? Wij helpen u graag met uw idee! U kunt ons bereiken via telefoon, mail of onderstaande invulformulier.

0184 41 76 85
Onderwerp
Informatie opvragen
Offerte aanvragen