TFT scherm voor digitaal presenteren
Alle productie volledig in eigen huis
Van ontwerp tot montage
Projectmanagement
Binnenreclame Makelaarsreclame Fotopresentatiesystemen
TFT scherm voor digitaal presenteren
TFT scherm voor digitale presentaties

Een A4 in de etalage geeft al meer dan genoeg informatie over de te koop staande huizen. Meestal wordt er maar één grote foto met wat kleinere foto’s getoond. Zonde, want daarop zie je gewoonweg niet alles. Het oog wil ook wat, mensen zijn namelijk erg visueel ingesteld.

Kies daarom voor bewegend beeld in de etalage via een TFT scherm. De TFT presentatiesystemen van Hagenaar Reclame zijn uitermate geschikt voor een visuele presentatie. Zij zijn met veel zorg geselecteerd op basis van de kwaliteiten die een makelaar hieraan stelt.

Naast de kwaliteit hebben we ook gekeken naar de prijs. Wij kunnen volmondig zeggen dat dit product een ware marktkraker is.
Dit TFT scherm is eenvoudig te bedienen en de presentatie is eenvoudig te veranderen via een USB stick, USB kabel, Memory Card SD etc.

Het digitaal presentatiescherm snel in gebruik kunnen nemen? Bestel dan het TFT scherm eenvoudig en snel via www.reclameshoppen.nl.

Laat je inspireren

Volg ons op Pinterest en blijf op de hoogte van de nieuwste signing trends. Fotopresentatiesystemen categorieën

Fotokasten Presentatiepanelen Staalkabel en staalstangsystemen

Downloads
Voorbeeld Cases

Advies of prijsaanvraag?

Voor de volledige specificaties kunt u het beste contact met ons opnemen, wij informeren u graag hierover.

Natuurlijk kunt u ook langskomen bij ons in de showroom in Sliedrecht en met eigen ogen dit juweeltje bekijken. Dan bespreken we, onder het genot van een bakje koffie of thee, alle mogelijkheden die er met dit scherm te behalen zijn.

0184 41 76 85
Onderwerp
Informatie opvragen
Offerte aanvragen
Versturen