Staalkabel en staalstangsystemen
Alle productie volledig in eigen huis
Van ontwerp tot montage
Projectmanagement
Binnenreclame Makelaarsreclame Fotopresentatiesystemen
Staalkabel en staalstangsystemen
Staalkabel en staalstangsystemen

Net even een beetje meer aandacht krijgen met design voor uw foto’s in de etalage? Maak dan gebruik van een staalkabel- of staalstangsysteem van Hagenaar Reclame.

Deze staalkabel- en staalstangsystemen zijn uitgevoerd met een uniek verstelbaar, schuifbaar en spanbaarsysteem, zodat het zeer gebruiksvriendelijk is. Alle onderdelen zijn uitgevoerd in luxe RVS, aluminium of verchroomd staal. Zo kunt u een keuze maken in het materiaal wat u het meeste aanspreekt.

Wilt u ook ’s avonds de aandacht trekken van voorbijgangers? Installeer dan een optionele verlichting aan het staalkabelsysteem. Deze verlichting is trouwens zo ontworpen dat er vrijwel geen kabels zichtbaar zijn. Alles is netjes weggewerkt. Op het kabelsysteem zijn diverse verlichtingsunits aan te sluiten, voor ieder smaak wat wils dus!

Snel uw staalkabel- of staalstangsysteem in huis hebben? Bestel dan nu eenvoudig en snel uw product via www.makelaarsreclame.nl. Bekijk dan ook gelijk wat anderen van onze producten vinden!

Laat je inspireren

Volg ons op Pinterest en blijf op de hoogte van de nieuwste signing trends. 



Fotopresentatiesystemen categorieën

Fotokasten Presentatiepanelen TFT scherm voor digitaal presenteren

Downloads
Voorbeeld Cases

Advies of prijsaanvraag?

Benieuwd welke uitvoering staalkabelsysteem in uw etalage de meeste aandacht krijgt? Wij staan voor u klaar om u te adviseren over de verschillende mogelijkheden. Vertel ons  uw wensen en wij doen u vrijblijvend een offerte!

0184 41 76 85
Onderwerp
Informatie opvragen
Offerte aanvragen
Versturen