Fotokasten
Alle productie volledig in eigen huis
Van ontwerp tot montage
Projectmanagement
Een extra verkooppunt in een oogwenk!

Heeft u geen ruimte in uw etalage om foto’s, posters of ander reclamemateriaal op te hangen? Dan is een fotokast misschien een goed alternatief! De fotokasten die wij onder andere voor de makelaarsbranche produceren, worden volledig afgestemd op uw wensen.

Onze fotokasten worden gefabriceerd met een dubbelwandig aluminium profiel, waardoor de sterkte van de kast wordt gewaarborgd. De aan de bovenzijde scharnierende deur wordt automatisch opgetild door gasveren. Het openen en dichtdoen van de kast is hierdoor zeer licht en gebruiksvriendelijk. Het sluiten van de fotokast wordt door cilindersloten aan de onderkant gedaan.

De ruit zelf is van 4 mm hardglas, maar ook een 4 mm dik onbreekbaar kunststofglas (LEXAN) behoort tot de mogelijkheden. De achterwand van de kast is gemaakt van staal met een polyester toplaag. In combinatie met de bijpassende foto-wisselmappen is dit een uniek systeem in fotokasten.

Dit zijn nog maar een aantal voorbeelden van uitvoeringsmogelijkheden. Het zijn er te veel om allemaal op te noemen: enkelzijdig, dubbelzijdig, vrijstaand of geveluitvoering. Een fotokast is in ieder gewenst formaat te maken en de kleuren zijn oneindig.

Is de fotokast door onze montagedienst bij u gemonteerd? Dan kunt u gelijk aan de slag. U hoeft alleen nog maar de foto’s in de wisselramen te plaatsen en verkopen maar!

Laat je inspireren

Volg ons op Pinterest en blijf op de hoogte van de nieuwste signing trends. Fotopresentatiesystemen categorieën

Presentatiepanelen Staalkabel en staalstangsystemen TFT scherm voor digitaal presenteren


Downloads
Voorbeeld Cases


Advies of prijsaanvraag?

Ook zo’n extra verkooppunt snel realiseren? Bel of vul onderstaand contactformulier in en stel zelf uw fotokasten samen aan de hand van de vele uitvoeringsmogelijkheden.

0184 41 76 85
Onderwerp
Informatie opvragen
Offerte aanvragen
Versturen