Fotopresentatiesystemen
Alle productie volledig in eigen huis
Van ontwerp tot montage
Projectmanagement
Binnenreclame Makelaarsreclame
Fotopresentatiesystemen
Fotopresentatiesysteem

Wilt u foto’s presenteren op een manier dat het verkoopbevorderend werkt? Met een fotopresentatiesysteem van Hagenaar Reclame bent u hiervan gegarandeerd, omdat het systeem 24/7 werkt. Ook na sluitingstijd gaat uw verkoop gewoon door!

Allereerst zijn er onze fotokasten. Deze fabriceren wij in huis en zijn voorzien van een dubbelwandig aluminium profiel. Dit zorgt voor een goede sterkte van de kast. Het zijn plaatjes om te zien!

Liever toch uw etalage gebruiken voor de presentatie? Dit kan met behulp van ons presentatiepaneel? Deze is juist ontworpen om de aandacht op de foto’s te kunnen richten en niet op de kabels, zoals bij normale panelen.

Met ons kabel- en stangsysteem kunt u net even wat meer design laten zien, zodat de presentatie van uw foto’s iets strakker is. Hiervan zijn alle onderdelen uitgevoerd in luxe RVS, aluminium of verchroomd staal.

Uw aanbod aan huizen digitaal aan uw bezoekers en voorbijgangers tonen? Maak dan gebruik van ons TFT digitaal presentatiescherm. Makkelijk te bedienen en de inhoud van de presentatie is snel aan te passen door middel van een USB stick.

Weet u al wat u wilt in een fotopresentatiesysteem? Bestel dan eenvoudig en snel uw fotopresentatiesysteem via www.makelaarsreclame.nl.

Laat je inspireren

Volg ons op Pinterest en blijf op de hoogte van de nieuwste signing trends. Fotopresentatiesystemen categorieën

Fotokasten Presentatiepanelen Staalkabel en staalstangsystemen TFT scherm voor digitaal presenteren

Downloads
Voorbeeld Cases

Advies of prijsaanvraag?

Bent u nog zoekende welk presentatiesysteem voor u het meest geschikt is? Wij adviseren u graag vrijblijvend over het beste product voor bij u in de etalage. Neem nu contact met ons op en laat u verrassen. Liever de producten in het echt zien? In onze showroom informeren wij u graag verder!

0184 41 76 85
Onderwerp
Informatie opvragen
Offerte aanvragen
Versturen