Lift-, etage en kamerborden
Alle productie volledig in eigen huis
Van ontwerp tot montage
Projectmanagement
Binnenreclame Bewegwijzering
Lift-, etage en kamerborden
Lift-, etage en kamerborden

Om bezoekers goed de weg goed te kunnen laten vinden binnen uw pand kunt u gebruikmaken van een binnenbewegwijzering. Binnenbewegwijzering, zoals liftborden, etageborden en kamerborden geven een toegevoegde waarde voor uw personeel en bezoekers. Op die manier is het snel duidelijk welke afdeling of kamer waar te vinden is.

Niks is namelijk zo frustrerend om binnen een bedrijf op zoektocht te moeten gaan naar een collega of vergaderkamer. Laat staan dat bezoekers volledig verdwalen binnen de organisatie. Zo’n rondleiding is niet echt de bedoeling.

Er zijn verschillende plekken waar binnenbewegwijzering aangebracht kan worden. Voordat er iemand in de lift stapt kunnen er al liftborden gemonteerd worden met daarop aanwijzingen. Bij het uit de lift stappen kunt u een etagebord ophangen, want moet iemand nu rechts of links de gang in?

Heeft u bedrijfspand veel vergaderzalen? Zorg dan dat iedere vergaderzaal een kamerbord met naam heeft. Zo weet een collega of bezoeker de exacte ruimte snel te vinden.

Een goede interne bewegwijzering met de juiste liftborden, etageborden en kamerborden is bij calamiteiten is een grote uitkomst! Zo kan iedereen makkelijk zijn weg naar buiten vinden, ook bezoekers die niet bij u bekend zijn.

Waak er wel voor dat u niet te ver gaat, want ook bij binnenbewegwijzering geldt “overdaad schaadt”.

Laat je inspireren

Volg ons op Pinterest en blijf op de hoogte van de nieuwste signing trends. Bewegwijzering categorieën

Displays en lichtkranten

Advies of prijsaanvraag?

Bent u geïnteresseerd in een binnen bewegwijzeringsplan? Neem dan direct contact met ons op, wij zorgen samen met u voor een gedegen plan met wegwijsborden.

0184 41 76 85
Onderwerp
Informatie opvragen
Offerte aanvragen
Versturen