Onze mensen
De mensen bij Hagenaar

Wij zijn begaan met u als klant en denken graag met u mee. Ons doel is het verrassen van onze klanten en het realiseren van het beste eindresultaat.

"Al uw instore- en outstore restyling, fleetmarking en standbouw zijn bij ons in goede handen."

Wilbert Hagenaar

Lees meer

Mijn naam is Wilbert Hagenaar en ik ben directeur van Hagenaar Reclame. Met de kennis die ik tijdens mijn studie werktuigbouwkunde heb opgedaan, kunnen we veel technische problemen in huis oplossen. Denk hierbij aan sterkteberekeningen voor lichtreclame constructies of het voorbereiden van plaatwerk voor licht- en gevelreclames.

Buiten mijn passie voor mijn werk heb ik nog een passie en dat is mijn pasgeboren zoon. Ik breng zoveel mogelijk tijd met hem door.


Stuur een email
06 13 62 02 66

Adrie Hagenaar

Lees meer

Mijn naam is Adrie Hagenaar en ik ben de oprichter van Hagenaar Reclame. Na werkzaam geweest te zijn als parttimer bij een reclameschilder kreeg ik interesse in het reclamevak en ben ik in 1980 een eenmanszaak gestart. Binnen enkele jaren had ik 4 man personeel in dienst. In 1990 kocht ik ons eerste pand met 2000 m2 grond aan de Lelystraat om dit vervolgens flink te verbouwen. Zo groeide de zaak uit tot wat het nu is. Er werken nu 14 vaste enthousiaste medewerkers en we bouwen iedere dag met elkaar verder aan Hagenaar Reclame.

Bij de start van mijn bedrijf deed ik alles zelf: verkoop, calculatie, productie en montage. Sinds mijn zoon Wilbert in de zaak is gekomen, ben ik als leidinggevende verantwoordelijk voor de productie en behandel ik de algemene zaken.


Stuur een email
06 53265653

Tineke Hagenaar

Lees meer

Mijn naam is Tineke Hagenaar. Ik ben 58 jaar en woon in Sliedrecht. Ik ben gehuwd en heb 2 kinderen.

In 1980 richtte mijn man Adrie, Hagenaar Reclame op. We vinden het erg leuk dat onze zoon Wilbert de intentie heeft om de zaak over te nemen.

Vanaf het begin zette ik mij administratief in voor de zaak. Dat ging toen nog met een handmatige tikmachine en veel papier. In de loop van de tijd is de administratie helemaal gedigitaliseerd. In de afgelopen jaren was ik op allerlei terreinen inzetbaar en steunde ik mijn man zoveel mogelijk. Op dit moment ben ik verantwoordelijk voor de administratie, personeelszaken en algemene zaken.


Stuur een email
0184 820 497

Annika Westrate

Lees meer

Mijn naam is Anika Weststrate. Bij Hagenaar Reclame houd ik mij vooral bezig met vormgeving en DTP. Het productaanbod van Hagenaar Reclame is heel divers en daardoor is mijn werk geen dag hetzelfde. Het meeste plezier in mijn werk beleef ik aan het contact met de klant bij het adviseren in de verschillende mogelijkheden.

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit op de skates of ga ik met mijn vriendinnen naar de stad.


Stuur een email
0184 820 494

Albert Stel

Lees meer

Mijn naam is Albert Stel en binnen Hagenaar Reclame houd ik mij vooral bezig met marketing en sales. Ik vind het belangrijk om goed te luisteren naar onze klanten, zodat we producten kunnen leveren die volledig naar wens zijn. Mijn doel is mijn klanten positief te blijven verrassen.

Ik ben 40 jaar, woon samen met mijn vriendin en heb een dochter van 8 jaar die om het weekend bij ons is. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig aan het hardlopen en houd ik ervan om nieuwe restaurantjes in de buurt uit te proberen. We wonen in het centrum van Rotterdam, dus we hebben keuze genoeg!


Stuur een email
06 19 01 11 06 0184 820 491

Bart Diesch

Lees meer

Mijn naam is Bart Diesch. Bij Hagenaar Reclame ben ik Accountmanager VitrineMedia. Ik probeer zoveel mogelijk klanten naar tevredenheid te helpen en hen met een blij gezicht achter te laten.

Ik ben gehuwd en heb drie kinderen. Ik kom uit Limburg, ben een echte Bourgondiër en ben lid van een carnavalsverening. Daarnaast speel ik amateurtoneel en luister ik graag naar Bruce Springsteen


Stuur een email
06 440 456 89
0184 417 685

Sabrina Brohet

Lees meer

Mijn naam is Sabrina Brohet. Bij Hagenaar Reclame houd ik mij met name bezig met werkvoorbereiding, het aansturen van diverse printers en DTP werk. Daarnaast werk ik mee in de productie. 

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn gezin: ergens een hapje eten, een festival of het theater bezoeken en samen andere leuke dingen doen!


Stuur een email
0184 820 493

Vera Struijs

Lees meer

Mijn naam is Vera Struijs.
Ik heb ruim 5 jaar ervaring in de signing en bij Hagenaar Reclame wil ik dit met veel plezier nog vele jaren met veel enthousiasme blijven doen. 


Stuur een email
0184 417 685

Katja van de Ven

Lees meer

Mijn naam is Katja van de Ven en ik houd mij binnen Hagenaar Reclame bezig met vormgeving en DTP.

Mijn focus ligt bij de ontwerpwerkzaamheden van VitrineMedia. Daarnaast heb ik ook veel klantcontact waarbij ik met veel enthousiasme onze klanten informeer en adviseer ik de klanten over onze producten en de mogelijkheden hiervan. Er is niets leuker dan een klant enthousiast maken voor krijgen over een product waar ze hopelijk enorm veel plezier van gaan hebben!

In mijn vrije tijd ga ik graag op pad samen met mijn man en onze hond. Wanneer en als we niet aan de wandel zijn, dan zijn we terug te vinden in de sportschool.


Stuur een email
0184 820 495

Mariëlle Need

Lees meer

Mijn naam is Mariëlle Need, ik ben 28 jaar, gehuwd en woonachtig in Gorinchem. Sinds kort ben ik werkzaam bij Hagenaar Reclame als administratief medewerkster. Dit is voor mij een nieuwe richting, maar ik ervaar het als leuk en leerzaam. Ik hoop dit nog vele jaren met plezier te kunnen doen!


Stuur een email
0184 820 497

Organ Koula

Lees meer

Mijn naam is Organ Koula en werk al wat jaren bij Hagenaar Reclame. Mijn werkzaamheden zijn lassen van frames, gevelreclames bouwen en het hele logistieke proces. Dit doe ik met veel plezier. Ik heb bij Hagenaar Reclame van mijn hobby mijn werk kunnen maken!Ons ZZP team

Lees meer

Met ons vaste ZZP team is Hagenaar Reclame compleet. Iedere ZZP-er heeft zijn specialisme waardoor wij onze klanten optimaal kunnen bedienen.Over Hagenaar categorieën

Over Hagenaar Historie Machinepark Vacatures FAQ