Technisch Medewerker bij Hagenaar Reclame
Machinepark
Ons machinepark

De kracht van ons bedrijf is dat wij de machines in huis hebben om alles zelf te produceren. Op die manier hebben we de kwaliteit van de producten zelf in handen en kunnen wij wanneer het nodig is, snel schakelen om direct te kunnen leveren.

"Onze medewerkers hebben veel praktijkervaring en volgen regelmatig trainingen. Zo blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen we de nieuwste technieken succesvol toepassen."

Canon Arizona

Printer

Lees meer

Door middel van deze vlakbed printer kunnen we rechtstreeks printen op allerlei plaatmaterialen tot 4,5cm dik en rollen tot 220cm breed. Van het bedrukken van een deur tot houten planken, het gaat moeiteloos onder onze printer! De mogelijkheden zijn eindeloos, van interieuraankleding tot displays. Deze printer kan ook wit printen, wat gave effecten geeft op diverse ondergronden, maar kan ook perfect ingezet worden om verlichte lichtbakken of posters te printen.

Fladbed

Epson SC80-600

Printer

Lees meer

Met deze printer kunnen wij allerlei rolmateriaal bedrukken. Hierbij kunt u denken aan stickers voor autobeletteringen of posters voor lichtbakken.

Het unieke van deze printer is dat deze 10-kleuren aan boord heeft. Hierdoor kunnen wij 99,6% van het gehele PMS-bereik printen.

Canon

Mimaki UCJV300-160

Printer / plotter

Lees meer

Met deze printer kunnen wij dankzij de geïntegreerde plotter allerlei rolmateriaal bedrukken en snijden. Hierbij kunt u denken aan stickers voor autobeletteringen of posters voor lichtbakken.

Het unieke van deze printer is dat door de speciale UV-techniek overal op gedrukt kan worden, van spiegelfolie tot volkleur snijfolie.

De printer heeft wit aan boord en kan gelaagd printen, tot wel 5 lagen in één keer. Zo kunnen we dubbelzijdig bedrukte stickers maken of lichtbakposters die bij onverlichte en verlichte situaties de prachtige kleuren behouden.

Cosign A300

Frezen / snijden / zagen

Lees meer

Door middel van deze CNC-frees en snijtafel op formaat 3x2m kunnen wij een grote greep aan plaatbewerkingen doen. Bijvoorbeeld het in vorm frezen van plaatmateriaal tot 15cm dik of het oscillerend snijden van REBOARD karton.

Met REBOARD kunnen allerlei 3D objecten gemaakt worden. Hierbij kunt u denken aan meubels of vrijstaand POS materiaal. Dankzij onze vlakbedprinters kunnen wij dit ook allemaal bedrukken.

Het automatische gereedschap wisselsysteem zorgt ervoor dat wij tot tien bewerkingen in één productierun kunnen doen. Daardoor werken we zeer efficiënt en realiseren wij een strakke afwerking van de producten. Wanneer u zelf een ontwerp maakt, kost dat bij ons niets extra!

Summa F1832

vlakbed afwerkingssysteem

Lees meer

Met een werkoppervlak van 184 x 320 cm is de Summa F1832 het ideale systeem voor het verwerken van de meest gangbare materiaalformaten.

De mogelijkheden van de F1832 reiken van snijden en rillen tot het oscillerend snijden van v-cuts. Materialen zoals reboard, vinyl, karton en kunststof zijn makkelijk werk voor deze alleskunner.

De F1832 geeft ons beschikking over de modernste functies voor producten waarbij een perfecte afwerking vereist is.

Summa S2 T160

plotter

Lees meer

Met deze plotter bewerken wij al het zelfklevend materiaal dat vanaf rol uit onze printers komt. Hierbij kunt u denken aan het contour snijden (kiss-cut) of het doorsnijden op maat van stickers (through-cut). Ook losgesneden belettering uit volkleurfolies wordt op deze machine geproduceerd.

Zünd M-1200

plotter

Lees meer

Met deze vlakbed plotter bewerken wij al het zelfklevend materiaal wat vanaf rol uit onze printers komt. Hierbij kunt u denken aan het contour snijden (kiss-cut) of het doorsnijden op maat van stickers (through-cut). Ook losgesneden belettering als autobelettering wordt op deze machine geproduceerd. Doordat de machine het materiaal minder door de machine beweegt, is deze printer zeer nauwkeurig en snel.

KEMPPI

lasapparatuur / metaalbewerking

Lees meer

In onze constructiewerkplaats hebben wij de mogelijkheid om aluminium, staal en roestvaststaal TIG en MIG/MAG te lassen. Zo maken wij constructies voor lichtreclames of speciale zuilen en tuinborden in eigen huis.

TAURING S.P.A. DELTA-60 HPQI

Profielwals | Metaalbewerking

Lees meer

Met deze profielwals kunnen wij alle metalen profielen van aluminium tot staal, van rond tot vierkant in een radius (bocht) buigen. Voor constructie gebogen langs een gevel kunt u dus ook bij ons terecht!

ELCON 215 platenzaag

Frezen / snijden / zagen

Lees meer

Met onze nieuwe ELCON 215 platenzaag kunnen wij platen tot wel 500x200cm in stukken zagen.

TIAD ALPHA-50QI Hydraulische buigpers

Metaalbewerking

Lees meer

Met deze hydraulische buigpers kunnen wij aluminium en stalen profielen in een hoek buigen. We kunnen hiermee vierkante kokers bijvoorbeeld in een haakse bocht buigen. Deze toepassing is onder andere in de lichtreclame en in constructiewerk zeer gewenst.

Kantbank

metaalbewerking

Lees meer

Met onze kantbanken kunnen wij diverse plaatbewerkingen uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan omgezette kappen voor reclamezuilen of lichtbakken. Alles wordt door onze technische afdeling voorbereid in 3D.

THIEME 530

zeefdruk

Lees meer

Met deze nieuwe half-automaat zeefdrukmachine op 140x100cm kunnen wij werkelijk al het zeefdruk werk perfect drukken. Hierbij kunt u denken aan grote oplages, bedrukken op glas, kunststof, stickervinyl en vele andere materialen.

Dankzij deze ambachtelijke druktechniek kan op vrijwel alle materialen gedrukt worden, maar ook speciale toepassingen (zoals oplosmiddel bestendige stickers, etc.).

TIAD 345x145 cm

zeefdruk

Lees meer

Met deze grootformaat zeefdrukmachine, kunnen wij zeefdrukken tot een formaat van 345x145cm. Dit is ideaal voor grote oplage borden of grote stickers van één kleur tot full-color.

Perfecta 130cm

snijmachines

Lees meer

Deze snijmachine wordt gebruikt om druk- en printwerk (stickers, papier, etc.) nauwkeurig in stukken te snijden. Doordat de materialen hieronder gestapeld kunnen worden tot wel 20cm, kunnen wij veel sneller en nauwkeuriger snijden.

SEAL Base 54 & 62

laminatoren

Lees meer

Met deze state-of-the-art lamineer machines brengen wij een transparante UV beschermlaag (mat, zijdeglans of glans) aan op bedrukte stickers en borden. Hierdoor realiseren wij optimale kleurechtheidsgarantie en krasvastheid en maken we ons printwerk nog duurzamer!

BubbleFree

plaktafel

Lees meer

In ons machinepark hebben wij 2 Bubblefree plaktafes. Met deze plaktafels kunnen wij stickers aanbrengen op plaatmateriaal tot 600x220cm. Dankzij deze machines kan een grote sticker zelfs door 1 man geplakt worden. Daarnaast is er verlichting ingebouwd in deze tafels waardoor wij meerdere kleuren folies makkelijk kunnen samenstellen.

Natlak cabine

spuiterij

Lees meer

In onze natlak cabine kunnen wij kleine en grote objecten (van kunststof tot aluminium) elektrostatisch op kleur brengen. Hierbij kunt u denken aan lichtreclames, doosletters, zuilen of tuinborden. Doordat wij dit in eigen huis doen, kunnen wij snel schakelen, houden wij de kwaliteit hoog en de prijs laag.

Hef- en transport materieel

overig

Lees meer

In ons grote park montage materieel hebben we onder andere diverse grote aanhangers en hoogwerkers beschikbaar. Hierdoor kunnen wij snel inspelen op levertijden, wat in de signbranche een must is bij de grotere projecten met korte doorlooptijden.

Hef- en transport materieel Hagenaar Reclame
Over Hagenaar categorieën
Over Hagenaar Historie Onze mensen Vacatures FAQ