Hagenaar

Weet jouw doelgroep de weg?

Wayfinding
Nieuws
wayfinding

Letterlijk betekent wayfinding ‘de weg vinden’ of ‘navigeren’. Wij richten ons met onze oplossingen op het ontwerpen en produceren van bewegwijzering die bezoekers van jouw parkeergarage, winkelcentrum, ziekenhuis of bedrijfspand in één oogopslag de weg wijst. Met onze ervaring in retail, zetten wij optimale signing in voor jouw doelgroep!

Wayfinding is een vak apart, maar met onze achtergrond weten we precies hoe jouw klanten denken. We brengen in kaart wie je bezoekers zijn en waar ze naar toe moeten. Met een totaaloverzicht van de te plaatsen bewegwijzering maken we inzichtelijk welke signing op welke plek nodig is om je bezoeker efficiënt naar de juiste plek te leiden. 

Huisstijl
Door gebruik te maken van één geïntegreerde huisstijl creëren we een overzichtelijk en professioneel eindresultaat. Leesbaarheid en huisstijl staan altijd centraal bij het ontwerp van borden. Ons uitgangspunt is dat je bezoeker in één oogopslag de bewegwijzering moet kunnen lezen & begrijpen!

Creative signing
Met ons zeer complete signing assortiment is er enorm veel te kiezen. Van eenvoudige borden tot creatieve oplossingen. Verlichte displays bij de entree zijn een voorbeeld om ook makkelijk aanpasbare advertenties te tonen. Aanvullende mogelijkheden, zoals een telsysteem dat kentekens registreert, zijn ook een optie. Wij denken met je mee over oplossingen die het voor jou én je bezoekers makkelijk maken!

Wil je meer informatie over de oplossingen die we voor jouw wayfinding kunnen leveren? Neem dan contact met ons op via 0184-417685.

"Wij denken met je mee over oplossingen die het voor jou én je bezoekers makkelijk maken!"

De meest recente nieuwsberichten

Degelijke, herkenbare en consistente bedrijfskleding

Hagenaar kleding: degelijk, herkenbaar en consistent