Hagenaar

Simon Lévelt
Uitgelicht project

Nieuws
Simon Lévelt
Een nieuwe vestiging vraagt natuurlijk om een herkenbare gevel. Dat is niet altijd zo eenvoudig als het lijkt, maar Hagenaar Reclame heeft ook voor monumentale panden een oplossing.

Op de gevel van de nieuwe vestiging van Simon Lévelt in Tilburg schittert inmiddels het bekende logo van deze koffie- en thee specialist. Er was wel een uitdaging: het pand was monumentaal en de signing moest minimaal zijn. Maar dat is gelukt.

Met ons ontwerpteam hebben we de situatie goed bekeken en ontwikkelden we een subtiel maar mooi design. We kozen voor een aluminum plaat met uitgelaserde letters voor een luxe uitstraling. We voorzagen de signing met LED-verlichting en maakten ook de uitsteekbak helemaal van aluminium. Zo ontstond er een eenheid met de uitgelaserde letters. Bij het zien van het eindresultaat was de klant dan ook blij verrast!

Weten hoe wij u kunnen helpen om deze inspiratie om te zetten tot opvallende gevelreclame? Neem gerust contact met ons op via 0184-41 76 85.

"Een nieuwe vestiging vraagt natuurlijk om een herkenbare gevel. Dat is niet altijd zo eenvoudig als het lijkt, maar Hagenaar Reclame heeft ook voor monumentale panden een oplossing."

De meest recente nieuwsberichten

Degelijke, herkenbare en consistente bedrijfskleding

Hagenaar kleding: degelijk, herkenbaar en consistent