Hagenaar

Nieuwe signing voor steeds meer Beren

Nieuws
Signing De Beren

Wij verzorgen alle signing voor De Beren bezorgrestaurants. Wie kent ze niet? De Beren restaurants en hun ‘bezorgberen’. Er zijn op dit moment al meer dan twintig bezorgrestaurants in Nederland. En ze groeien door!

De afgelopen weken hebben wij weer een aantal ‘bezorgberen’ voorzien van signing. De eerstvolgende locatie die volgt is in Almere-city!

Nieuwe huisstijl
Wat doen wij voor De Beren bezorgrestaurants? Wij verzorgen de buitengevel in de nieuwe huisstijl. Omgezette kappen voorzien we van geel acrylaat, met ledverlichting aan de achterzijde. Ook zijn er losse doorletters, ook voorzien van geel acrylaat. De ronde lichtbak met blockout folie en doorgestoken acrylaat maakt het mooi af! Binnen in de restaurants brengen wij folie aan en beplakken wij de koelcel tot een mooi matzwart resultaat.

Op bijgaande afbeeldingen krijg je een goede indruk van de signing die wij voor De Beren verrichten! Zoals je ziet, knalt het ervan af en is het direct voor iedereen herkenbaar. Gaaf om te zien hoe snel deze restaurantketen groeit in Nederland, dat kan ook niet anders dan met deze mooie signing ;)

Wil je weten wat wij voor de presentatie van jouw huisstijl kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 0184-417 685.

"De signing knalt ervan af en het is voor iedereen herkenbaar!"

De meest recente nieuwsberichten

Nexus printer

Razendsnel printen op vrijwel elke ondergrond!