Hagenaar

En bedankt!

Nieuws
Merci

Een aantal maanden geleden zijn wij benaderd door Young Perfect. In opdracht van chocolademerk Merci ontwikkelden zij het concept voor een pop-up store. Het full service brand & shopper activatiebureau uit Breda zocht een partner met wie ze hun ideeën concreet vorm konden geven. Natuurlijk wilden wij onze bijdrage leveren aan dit project!

In samenwerking met designer Bror en projectmanager Corné, hebben wij het concept technisch uitgewerkt. We hebben onder andere met elkaar de materialen bepaald en ons advies gegeven over de uitvoering van technische details. De uitgebreide productie hebben wij volledig intern verzorgd. Printen, zagen, frezen, lassen, spuiten en een lange nacht opbouwen: het eindresultaat mag er zijn!

Bedankdag
Ter ere van de eerste Nederlandse Nationale Bedankdag op 21 september 2021, opende Merci de bijzondere pop-up store in de Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. In de pop-up store waren speciale Merci producten verkrijgbaar, met gepersonaliseerde teksten op de verpakking.

Wil jij jouw merk of bedrijf ook een boost geven? Neem dan contact met ons op via 0184-417 685.

"Printen, zagen, frezen, lassen, spuiten en een lange nacht opbouwen: het eindresultaat mag er zijn!"

De meest recente nieuwsberichten

Nexus printer

Razendsnel printen op vrijwel elke ondergrond!