Autoreclame
Voordelen, tips & interessante feiten
Tips en Tricks

Alle productie volledig in eigen huis
Van ontwerp tot montage
Projectmanagement
Blog
Opvallen met gevelreclame

Autoreclame: efficiënte branding voor elk bedrijf

Wist u dat autoreclame in normaal verkeer ongeveer 90 seconden zichtbaar is? Dat is een stuk langer dan bij andere vormen van reclame, zoals een bord langs de snelweg. Daar racet uw potentiële doelgroep zo aan voorbij. In die 90 seconden (of misschien wel langer, als u in de file staat!) wilt u natuurlijk zoveel mogelijk indruk maken. In deze blog bespreken we de voordelen van autoreclame en geven we een aantal tips.

"Autoreclame is gemiddeld 90 seconde zichtbaar voor uw potentiële doelgroep."

De voordelen van autoreclame

  • Bedrijf komt professioneel over. Autoreclame kan heel veel vertrouwen wekken bij uw (potentiële) klanten. Verzorgde autoreclame komt namelijk erg professioneel over. Iedereen ziet gelijk dat u een serieuze partij bent.
  • Files worden nuttig. Mensen die in de file staan vervelen zich. Tijdens het wachten kijken ze om zich heen, en uw autoreclame is de perfecte afleiding. Er is misschien zelfs genoeg tijd om uw contactgegevens te noteren!
  • Autoreclame vergroot de naamsbekendheid. Uw beletterde auto is als het ware een rijdend visitekaartje. Overal waar u komt, zullen mensen uw autobestickering zien. Daarom gebruiken ondernemers autoreclame om regionaal reclame te maken.
  • Autoreclame hoeft niet duur te zijn. Als u investeert in goede autoreclame, dan kunt u daar jaren mee vooruit. Na een eenmalige investering zijn de contactmomenten eindeloos! Daardoor is autoreclame relatief goedkoop.

Lees hier meer over autoreclame en de voordelen daarvan.

"Houdt rekening met huisstijl, hoeveelheid informatie en de boodschap."

Waar moet u op letten bij autoreclame?

Reclame op auto’s komt veel voor. U zult niet de enige zijn die uw wagen(s) laat beletteren. Daarom is het belangrijk dat u onderscheidende autoreclame maakt. Dat doet u door een goed ontwerp te maken, rekening houdend met uw huisstijl, de hoeveelheid informatie, de vorm én de boodschap die u meegeeft. Als u dit goed aanpakt, dan wordt u een echte eyecatcher in het verkeer. 

Weet u niet hoe u het ontwerp van uw autoreclame aan moet pakken? Neem contact met ons op en vraag het één van onze specialisten!

Laat uw auto of wagenpark professioneel beletteren!

Wilt u het beste halen uit uw branding? Laat uw auto of wagenpark professioneel beletteren. Zo weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt qua ontwerp, vorm, formaat et cetera. Bij ons profiteert u onder andere van:

  • Herkenbare stijl voor heel uw wagenpark
  • Consistente uitvoering van autobestickering
  • Autoreclame op nieuwe- en schade auto’s
  • Maatwerk voor verschillende modellen auto’s
  • Verschillende formaten voor schade of herbelettering

Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak!

Advies of een prijsaanvraag voor autoreclame?

Benieuwd naar onze mogelijkheden met autoreclame? Bel of vul ons contactformulier in en wij informeren u over de Hagenaar Reclame oplossingen op maat en garanties!

0184 41 76 85
Prijsaanvraag

Volg ons op Pinterest

Wil je geinspireerd en op de hoogte blijven van de nieuwste signing trends? Volg ons dan op Pinterest

Volg ons