Lichtbakken
7 voordelen
Tips en Tricks

Alle productie volledig in eigen huis
Van ontwerp tot montage
Projectmanagement
Blog
Opvallen met gevelreclame

7 voordelen van een lichtbak

Twijfelt u om een lichtbak te kopen? Bijvoorbeeld met een verlicht logo, LED-letters, een groot neonbord of iets anders? In deze blog leest u waarom een lichtbak altijd een goed idee is.

"Kies bijvoorbeeld een verlicht logo, LED-letters of een groot neonbord."

1. Een lichtbak en LED-letters zijn 24/7 zichtbaar

Lichtreclame valt veel meer op dan reguliere reclameborden. Bijkomend voordeel: met een lichtbak is uw bedrijf dag en nacht zichtbaar. Dat betekent dat u altijd reclame maakt, zelfs als u al lang en breed onder de wol ligt.

2. Lichtbakken worden steeds duurzamer
Vroeger vraten lichtbakken energie. Niet echt duurzaam! Gelukkig komen er steeds meer alternatieve, energiezuinige lichtbronnen op de markt. Bijvoorbeeld vernieuwde, duurzame TL-verlichting of LED-verlichting. Ideaal voor uw lichtbak.

3. Een lichtbak is breed inzetbaar
Lichtbakken worden voor verschillende doeleinden ingezet. Zowel voor signing uitingen, reclamezuilen, gevelborden als informatiezuilen. Dus wat u ook wilt communiceren: zeg het met lichtreclame. Lees hier meer over de mogelijkheden met lichtbakken.

"Lichtbakken worden zo gebouwd dat beschadigingen of verkleuringen niet snel optreden."

4. Het is relatief goedkoop om een lichtbak te kopen

Het is financieel gezien interessant om een lichtbak te kopen. Het is een betaalbare manier van gevelreclame waar u maximaal rendement uithaalt. Want als u één keer een lichtbak koopt, dan kunt u daar jaren mee vooruit.

5. Lichtbakken zijn onderhoudsvriendelijk
De meeste lichtbakken gaan lang mee. Ze worden zo gebouwd dat beschadigingen of verkleuringen niet snel optreden. Heeft u toch een keer onderhoud nodig? Hagenaar Reclame verzorgt naast het ontwerp en de montage ook het onderhoud van uw lichtbak.

6. Een lichtbak is een 'luie' vorm van reclame
Marketing is een arbeidsintensief proces. Flyeren, nieuwsbrieven versturen, advertenties beheren… Waar haalt u de tijd vandaan? Gelukkig is het kopen van een lichtbak eenmalig. Daarna doet de automatische verlichting de rest voor u.

7. Lichtbakken kunt u zelf ontwerpen
Reclame moet altijd aansluiten bij de huisstijl van uw bedrijf. Of u nu een brochure ontwerpt of een lichtbak koopt. Gelukkig is dat bij een lichtbak geen enkel probleem. U kunt zelf kiezen voor passende vormen, zoals LED-letters. Daarnaast zijn er allerlei formaten en kleuren beschikbaar.

Zelf een lichtbak kopen?

Wilt u zelf profiteren van alle voordelen van lichtreclame? Dan wordt het tijd om een lichtbak te kopen! Bij ons kunt u vrijblijvend advies ontvangen of een offerte aanvragen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak!

Advies of een prijsaanvraag voor uw lichtbak?

Benieuwd naar onze mogelijkheden met lichtbakken? Bel of vul ons contactformulier in en wij informeren u over de Hagenaar Reclame oplossingen op maat en garanties!

0184 41 76 85
Prijsaanvraag

Volg ons op Pinterest

Wil je geinspireerd en op de hoogte blijven van de nieuwste signing trends? Volg ons dan op Pinterest

Volg ons