Blog

Alle productie volledig in eigen huis
Al 38 jaar ervaring als reclamemakers
Specialist in technische vraagstukken


Laat u inspireren door onze blogposts, vol met handige tips en trends op het gebied van reclame.

Bijzondere reclamevoertuigen die iedereen kent

15 Juli 2019

Met een opvallend voertuig bereik je een op een ludieke manier de grote massa. Grote bedrijven en ook steeds meer kleine bedrijven zetten een "eyecatcher" in, zowel om aandacht te trekken voor het merk als om een boodschap te verspreiden. In deze blog zetten we 8 Nederlandse reclame voertuigen op een rijtje die vrijwel iedereen kent! Jij ook?

Gevelreclame freesletters Verhoef

Welk gevelbord past bij mijn bedrijf?

21 mei 2019

Een gevelbord is hét visitekaartje voor de buitenkant van uw pand. Voor sommige voorbijgangers is dit zelfs de eerste uiting die ze van uw bedrijf zien. Een gevelbord moet dan ook een goede indruk achterlaten. Hoe zorgt u daarvoor? In deze blog leggen we stap voor stap uit hoe u het juiste gevelbord laat ontwerpen.

Autoreclame: voordelen, tips & interessante feiten

31 maart 2019

Autoreclame is de ideale branding voor uw bedrijf. Waarom is dat zo? En hoe kunt u opvallen met autobestickering of -belettering? Lees het in onze blog!

Lichtreclame, de laatste trends!

21 februari 2019

Hoe verder de technologie zich ontwikkelt, hoe meer er mogelijk is! Doe alvast wat inspiratie op met de laatste trends op het gebied van lichtreclame.

Opvallen met gevelreclame? Lees hier handige tips!

15 januari 2019

Hoe zorgt u ervoor dat uw gevelreclame eruit springt in het straatbeeld? Dat voorbijgangers worden getriggerd om uw bedrijf te bezoeken? In deze blog bespreken we hoe u het maximale uit uw gevelreclame kunt halen.