Blog

Volg onze blog en blijf op de hoogte van ontwikkelingen en trends!

buitendienst

Buitendienst Lars en Avi

27 mei 2021

Waar onze buitendienst zoal komt? ‘Overal’, zeggen Lars en Avi! Zij zijn onze all-round signmonteurs die het land doorkruisen om onze hoge kwaliteit signing aan te brengen.

WILBERT EN ALBERT

Complexe oplossingen

29 april 2021

Waarom komen klanten met complexe vragen op het gebied van signing altijd weer bij Hagenaar Reclame terecht? Wilbert Hagenaar, Technisch Directeur en Albert Stel, Commercieel Directeur leggen het uit.

Een terugblik op 2020

7 januari 2020

2020 was niet bepaald een ‘standaard’ jaar.  Toch kijkt Albert Stel in zijn blog terug op een aantal hoogtepunten in het ‘rare jaar’ van Hagenaar Reclame.

‘Een leuke baan met inhoud!’ 

8 oktober 2020

Werken bij Hagenaar Reclame is hartstikke afwisselend en veelzijdig. Erik de Jong kan er over meepraten! Sinds mei is hij bij ons verantwoordelijk voor de projectplanning en houdt hij zich ook bezig met orderbegeleiding.

De signmaker aan het werk

2 juli 2020

Avi Sewraj werkt sinds augustus 2019 als signmaker bij Hagenaar Reclame. Hij is vijfendertig jaar en woont in Barendrecht. Avi vertelt enthousiast over zijn veelzijdige baan.

40 jaar Hagenaar Reclame!

25 juni 2020

Een bijzondere mijlpaal: Hagenaar Reclame B.V.  bestaat 40 jaar. Waar het begon met de vindingrijke oprichter Adrie Hagenaar die vakmanschap tot in de puntjes verfijnde, staat zoon Wilbert op het punt het bedrijf over te nemen.

Voor elke ondergrond een folie

18 juni 2020

Wanneer je wilt beletteren, ben je bij ons aan het juiste adres. Of het gaat om gevels, ramen, borden of auto’s: wij leveren de juiste folie voor de juiste ondergrond!
 

Een kijkje achter de schermen!

4 juni 2020

Sabrina Brohet werkt als DTP’er in de studio van Hagenaar Reclame. Zij gaat aan de slag zodra de vormgeving van stickers of belettering is gemaakt. 

 

Ondernemer binnen een onderneming

9 april 2020

Jeffrey Flohr is op 1 april begonnen als nieuwe medewerker Sales bij Hagenaar - DisplayMedia. Lees je mee met het enthousiaste verhaal van...

 

Opvallend goed voor onze omgeving

5 maart 2020

MVO, veiligheid en duurzaamheid, hot topics tegenwoordig. Ook Hagenaar Reclame blijft hierin niet achter, we lopen nu eenmaal graag voorop. 

Gevelreclame spreekt voor zich!

13 februari 2020

Wat kan licht- en gevelreclame opleveren voor retailers? We vroegen het Albert Stel, Commercieel Directeur bij Hagenaar Reclame.

Terugblik 2019 en vooruitblik 2020

14 januari 2020

Albert Stel, Commercieel Directeur bij Hagenaar Reclame, blikt terug op 2019 en kijkt uit naar een succesvol 2020.

De 7 voordelen van een lichtbak

20 Augustus 2019

Bent u aan het twijfelen om een lichtbak te kopen? Bijvoorbeeld met een verlicht logo, LED-letters, een groot neonbord of juist...

Kantoorinterieur: Hoe creëert u de juiste sfeer?

9 Augustus 2019 

Is uw kantoorinterieur representatief? Is het een plek waar u graag klanten ontvangt en waar uw medewerkers zich op hun gemak voelen?

Bijzondere reclamevoertuigen die iedereen kent!

15 Juli 2019

Met een opvallend voertuig bereik je een op een ludieke manier de grote massa. Grote bedrijven en ook steeds meer kleine bedrijven zetten een...

Gevelreclame freesletters Verhoef

Welk gevelbord past bij mijn bedrijf?

21 mei 2019

Een gevelbord is hét visitekaartje voor de buitenkant van uw pand. Voor sommige voorbijgangers is dit zelfs de eerste uiting die...

Autoreclame: voordelen, tips & interessante feiten

31 maart 2019

Autoreclame is de ideale branding voor uw bedrijf. Waarom is dat zo? En hoe kunt u opvallen met autobestickering of -belettering?

verlichte etalagepresentatie - VitrineMedia - Hagenaar Reclame - Light pockets

Lichtreclame, de laatste trends!

21 februari 2019

Hoe verder de technologie zich ontwikkelt, hoe meer er mogelijk is! Doe alvast wat inspiratie op met de laatste trends op het gebied...

Opvallen met gevelreclame? Lees hier handige tips!

15 januari 2019

Hoe zorgt u ervoor dat uw gevelreclame eruit springt in het straatbeeld? Dat voorbijgangers worden getriggerd om uw bedrijf te bezoeken?