Hagenaar Reclame bv ook voor zeefdruk stickers! Hagenaar Reclame bv

Onze producten / Zeefdruk stickers

Dat kan niet iedereen zeggen, zoveel zeefdruk!

Wanneer u veel dezelfde stickers nodig heeft, denk dan eens aan zeefdruk! Duizenden stickers tegelijk worden namelijk automatisch op onze zeefdruk apparaten gedrukt. Het is eenmaal instellen en de machine doet de rest.

Daarnaast zijn stickers in ieder vorm en uitvoering te verkrijgen. Iedere vorm is mogelijk voor een sticker: stervormig, rond, vierkant, driehoek, de vorm van een druiventros, een vlag of een aap. U kunt het zo gek niet bedenken, maar iedere vorm is echt mogelijk.

Heeft u ook wel eens aan een chroom sticker gedacht? Zo’n chrome sticker heft een echte aluminium look en geeft een opvallende weerspiegeling. Daarnaast is deze sticker uitermate voor buiten geschikt doordat deze UV en waterbestendig is.
Of misschien een thinnerbestendige sticker? De naam zegt het eigenlijk al, deze stickers zijn bestendig tegen thinner en kunt u dus hiermee gewoon afnemen.

Wat maakt dan de prijs? Eigenlijk draait het hier vooral om het aantal kleuren die in de sticker verwerkt wordt en natuurlijk de oplage.

Wilt u weten wat uw stickers kosten als wij deze met onze zeefdruk drukken? Neem dan nu met ons contact op en geef uw wensen aan. Wij doen u dan zo spoedig mogelijk een offerte toekomen!

 

Vraag direct informatie aan!

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Productsoort

Opdracht omschrijving

1*3=?