Hagenaar Reclame bv voor de reclameboodschap op uw touringcar! Hagenaar Reclame bv

Onze producten / Touringcars

Een bron van inspiratie bedrukt op een groot vlak!

Uw bussen rijden hele dagen door Nederland. Dan is het goed wanneer men weet van welk bedrijf de bus is. Maar ook als uw bussen veel in het buitenland rijden, is herkenning belangrijk!
Wij denken graag mee met de juiste bestickeringsoplossing op maat voor uw touringcarpark. Of het nu alleen om een logo of naambelettering gaat, of juist een volledige beplakking.

Maar ook voor het bijzondere werk draaien wij onze handen niet om! Kleurende folie over de ramen, misschien wel reflecterende letters of een 3D afbeelding creëren, door onze 30 jaar ervaring hebben wij dit allemaal al eens voorhanden gehad. Niks is ons te gek!

Een touringcar heeft bijzondere oppervlaktes om te voorzien van uw reclameboodschap. Zo’n reclame bestickering vraagt dan ook grote precisie met aanbrengen.
Doordat onze werkplaats volledig is uitgerust met de juiste materialen, heeft u de garantie dat de touringcarbestickering secuur wordt aangebracht.


Onze bestickering van uw touringcar geeft:

  • 12 jaar kleurechtheidsgarantie op onze belettering
  • Uitzonderlijke precisie
  • Desgevraagd uw idee nóg opvallender maken, bijvoorbeeld reflecterend!
  • Meer capaciteiten en jaren ervaring


Benieuwd hoe wij uw touringcar snel en precies bestickeren met uw logo of reclameboodschap? Bel of mail ons en wij informeren u over onze werkwijze.
Heeft u wellicht een idee voor uw touringcarbelettering maar weet u niet of dat mogelijk is? Informeer ons en wij denken graag met u mee naar de oplossing op maat!

 

Vraag direct informatie aan!

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Productsoort

Opdracht omschrijving

2*3=?