Hagenaar Reclame bv ook voor full colour motorstickers! Hagenaar Reclame bv

Onze producten / Motoren

Toch mis ik iets!?

Een motor is bij uitstek puur design! Daarbij is het gewoon heerlijk toeren over een dijkje op een zomerse dag en genieten van de natuur en de andere motorrijders. Soms gebeurd het nog weleens dat het gas net even wat verder wordt opengetrokken.
Onderscheidend zijn ten opzichte van anderen, maak uw motor nog mooier met bijvoorbeeld snelle striping. Natuurlijk kunt u ook een full colour sticker laten maken met een eigen design, zo wordt uw motor nog unieker dan hij al is.

Wordt de motor professioneel gebruikt voor een rijschool, zorg er dan voor dat uw logo, naam of reclameboodschap op de motor staat. Herkenning voor alle mensen die u, met uw leerlingen, voorbij zien komen rijden.
Bij Hagenaar Reclame werken een aantal medewerkers die zelf bijzonder veel affiniteit hebben met de motorsport. Zij begrijpen dus als geen ander hoe een motor eruit moet komen te zien. Die van hun zijn echte blikvangers in de buurt!

Gebruikt uw personeel een zakelijke elektrische scooter om naar het werk te komen, die kunnen wij voorzien van een mooi logosticker. Maar ook de scooters die u voor uw bezorgdienst gebruikt, moeten natuurlijk beplakt zijn met een sticker met uw logo. Nog completer, een full colour sticker met een logo, naam en reclameboodschap. Geen probleem. Oooh, vergeet u dan ook niet de helm!

Heeft u misschien fietsen klaarstaan voor uw klanten om uit te lenen? Deze zijn natuurlijk ook uitermate geschikt om uw logo, bedrijfsnaam of boodschap op weer te geven. Voordeel van uitlenen, de fietsen komen nog eens ergens voorbij rijden!

Uw motoren, (elektrische) scooters, brommers en/of fietsen herkenbaar voorbij laten gaan met een full colour design sticker? Bel of mail Hagenaar Reclame, wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden om uw voertuigen herkenbaar te maken in één oogopslag.

 

Vraag direct informatie aan!

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Productsoort

Opdracht omschrijving

1*2=?