Hagenaar Reclame bv zorgt voor identiteit op uw vervoersmiddel! Hagenaar Reclame bv

Onze producten / Vervoersreclame

Reclame die voorbij komt

De auto’s in het wagenpark de identiteit meegeven van uw bedrijf? Of op de vrachtwagens, die iedere dag langs de weg rijden, uw logo of reclameboodschap plaatsen? Beschikt uw bedrijf over een aantal motoren, dan kunnen wij deze ook bestickeren.

Eenvoudige belettering of een kleurrijke sticker voor op uw auto, busje, touringcar, tram, trein of vliegtuig, het maakt ons echt niet uit. U leest het, hoe klein of groot de klus van het aanbrengen van de voertuigreclame ook is, Hagenaar Reclame draait er zijn hand niet voor om! Niks is onmogelijk!

De bestickering van uw wagen(s) realiseren wij in vele denkbare mogelijkheden. Gaat het nu om striping, een carwrapping of een eenvoudige belettering van uw bedrijfswagen of truck, het geheel wordt in eigen beheer uitgevoerd. Onze productiehal is ook ingesteld op het speciaal beletteren van groot formaat opleggers, trailers en touringcarbussen.

Download de vervoersreclame folder


En of u nu voor een definitieve of tijdelijke autoreclame gaat, wij leveren de beste kwaliteit, in een korte levertijd en met ongeëvenaarde prijzen.

Benieuwd hoe wij een eenvoudig of wat grotere voertuigreclame aanpakken? Bel of mail ons en wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden op maat!

 

Vraag direct informatie aan!

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Productsoort

Opdracht omschrijving

1+5=?