Hagenaar Reclame bv, een huisstijl voor alle informatiedragers! Hagenaar Reclame bv

Onze producten / Huisstijlen

The right sign is an advertisement in itself!

Bij het ontwikkelen van een huisstijl wordt vaak gedacht aan een logo, visitekaartjes, briefpapier en enveloppen, maar een huisstijl gaat natuurlijk veel verder. Er zijn zoveel meer informatiedragers waarop u uw huisstijl kunt laten drukken. Zo zijn er ook banners, stickers, parkeerplaatsborden, autobelettering, raamposters en ga zo nog maar even door.

De ontwerpers bij Hagenaar Reclame adviseren u graag met betrekking tot uw huisstijl. Wij zorgen voor een duidelijke, aansluitende maar vooral doelgerichte huisstijl! Want een huisstijl geeft immers aan wie u bent en wat uw bedrijf is en doet. Kenmerken van een goede huisstijl zijn: onderscheidend, duidelijk en herkenbaar.

Bij het ontwikkelen van een huisstijl houden wij er ook rekening mee dat het toepasbaar is op alle informatiedragers die voor u van belang zijn of mogelijk gaan worden. Dus niet alleen voor drukwerk, maar onder andere ook voor uw bedrijfswagens of wagenpark, uw binnen- en buitenreclame en uw website.

Bekijk een aantal designs in onze portfolio:

Wilt u een volledige huisstijl laten ontwerpen, bel of mail ons en wij informeren u over de mogelijkheden en adviseren u daarbij ook over de handhaving en naleving van de richtlijnen voor het gebruik van de huisstijl na ingebruikname.

 

Vraag direct informatie aan!

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Productsoort

Opdracht omschrijving

10/2=?