Hagenaar Reclame bv voor de licht doorlatende poster in lichtbak! Hagenaar Reclame bv

Onze producten / Raamlichtbakken

Een lichtje in het donker!

Nogal wat potentiële kopers lopen ’s avonds voorbij om een huis te bekijken, dat is toch wat anoniemer. Maar ja, niet altijd is gelijk goed te zien welk huis te koop staat. Met dan alleen een reclame-raamposter als aanwijzing valt het helemaal niet op.

Daarom heeft Hagenaar Reclame het verlichte “raambiljet” bedacht. Dit is een compacte lichtbak met daarin een licht doorlatende poster! Zo is de boodschap “te koop” ook ’s avonds en ’s nachts, als de lichtbak aanstaat, duidelijk zichtbaar.

Optioneel zijn de verlichte folies, maar deze zijn wel een stukje duurder. Deze worden met een adapter aangestuurd of door het zogeheten “glow in the dark”.

Zo’n mooie dialichtbak snel in huis hebben om uw reclameboodschap verlicht weer te geven? Bestel nu eenvoudig en snel dit product via Reclameshoppen.nl!

Ook benieuwd of zo’n lichtbak met poster wat voor uw makelaardij is? Wij staan voor u klaar om u te adviseren wat voor u het beste geschikt is. Informeer ons over uw wensen en wij vertalen dit in het juiste product voor u!

 

Vraag direct informatie aan!

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Productsoort

Opdracht omschrijving

5/1=?