Hagenaar Reclame bv voor een raamposter met allure! Hagenaar Reclame bv

Onze producten / Raamposters

Professionele reclame via het raam!

Als makelaar zijn er verschillende manier om een huis, wat te koop staat, herkenbaar te maken. Denk hierbij aan een makelaarsbord, een v bord, een fotopresentatie maar ook zeker met een raamposter. Om een huis met alleen een raamposter op te laten vallen, heeft u wel een bedrijf nodig die uw idee omzet naar een professioneel uitziend resultaat. U wilt immers verkopen!

Wanneer u dus op zoek bent naar raamposter die op een professionele manier wordt ontwikkelt en gedrukt, dan bent u bij Hagenaar Reclame aan het juiste adres.

Al onze raamposters worden bedrukt door middel van zeefdruk, digitale druk of offset. Het voordeel van het drukken via zeefdruk of digitaal is dat de raamposter een langere kleurechtheidsgarantie heeft. Heeft u liever een lagere prijs? Dan is offset de beste manier, echter de kleurechtheidsgarantie is hierbij wel korter.

Daarbij kiest u ook nog voor verschillende materialen waarop uw poster wordt gedrukt. U kunt kiezen uit posterpapier, kunststof plaat of kanaalplaat. Het monteren van de raamposters kan ook op verschillende manieren gedaan worden. Wat voor u het meest geschikte is, daarover adviseren wij u graag! Dus bel of mail en laat ons uw idee omzetten naar een professioneel raamposter!

Ook onze raamposters bestelt u eenvoudig en snel via Reclameshoppen.nl. U kunt daarbij kiezen voor offset, digitaal of zeefdruk. Maar ook voor afwerking met klittenband, eventueel gemonteerd, of een kliklijst. De keuze is aan u!

 

Vraag direct informatie aan!

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Productsoort

Opdracht omschrijving

10*13=?