Hagenaar Reclame bv voor design staalkabelsystemen! Hagenaar Reclame bv

Onze producten / Staalkabel en staalstangsystemen

Design in de etalage!

Net even een beetje meer aandacht krijgen met design voor uw foto’s in de etalage, maak dan gebruik van een staalkabel of staalstangsysteem van Hagenaar Reclame.

Deze systemen zijn uitgevoerd met een uniek verstelbaar, schuifbaar en spanbaarsysteem, zodat het zeer gebruiksvriendelijk is. Alle onderdelen zijn uitgevoerd in luxe RVS, aluminium of verchroomd staal. Zo kunt u een keuze maken in het materiaal wat u het meeste aanspreekt.

Ook ’s avonds de aandacht trekken? Installeer dan een optionele verlichting aan het staalkabelsysteem. Deze verlichting is trouwens zo ontworpen dat er vrijwel geen kabels zichtbaar zijn. Alles is netjes weggewerkt. Op het kabelsysteem zijn diverse verlichtingsunits aan te sluiten, voor ieder smaak wat wils dus!

Snel uw staalkabel of staalstangsysteem in huis hebben? Bestel dan nu eenvoudig en snel uw product via Makelaarsreclame.nl. Bekijk dan ook gelijk wat anderen van onze producten vinden!

Benieuwd welke uitvoering staalkabelsysteem in uw etalage de meeste aandacht krijgt? Wij staan voor u klaar om u te adviseren over de verschillende mogelijkheden. Informeer ons wat uw wensen zijn en wij doen u vrijblijvend een offerte!

 

Vraag direct informatie aan!

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Productsoort

Opdracht omschrijving

1*2=?