Hagenaar Reclame bv voor fotokasten in een oogwenk! Hagenaar Reclame bv

Onze producten / Fotokasten

Een extra verkooppunt in een oogwenk!

Geen ruimte in uw etalage om foto’s, posters of andere reclamemateriaal op te hangen? Dan is een fotokast wellicht een goed alternatief! De fotokasten die wij onder andere voor de makelaarsbranche produceren, worden volledig afgestemd op uw wensen.

Onze fotokasten worden gefabriceerd met een dubbelwandig aluminium profiel, waardoor de sterkte van de kast wordt gewaarborgd. De aan de bovenzijde scharnierende deur wordt automatisch opgetild door gasveren. Het openen en dichtdoen van de kast is hierdoor zeer licht en maakt het gebruiksvriendelijk. Sluiten van de fotokast wordt door cilindersloten aan de onderzijde gedaan.

De ruit zelf is van 4 mm hardglas. Maar ook een 4 mm dik onbreekbaar kunststofglas (LEXAN) behoort tot de mogelijkheden. De achterwand van de kast is gemaakt van staal met een polyester-toplaag. In combinatie met de bijpassende foto-wisselmappen is dit een uniek systeem in fotokasten.

Dit zijn nog maar een paar uitvoeringsmogelijkheden. Het zijn er gewoon te veel om allemaal op te noemen: enkelzijdig, dubbelzijdig, vrijstaand of geveluitvoering. Dan is het ook nog in ieder gewenst formaat te maken en de kleuren zijn oneindig.

Is de kast door onze montagedienst bij u gemonteerd, dan kunt u gelijk aan de slag. U hoeft alleen nog maar de foto’s in de wisselramen te plaatsen en verkopen maar!

Ook zo’n extra verkooppunt snel realiseren? Bel of mail ons en stel zelf uw fotokasten samen aan de hand van de vele uitvoeringsmogelijkheden.

 

Vraag direct informatie aan!

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Productsoort

Opdracht omschrijving

5/1=?